dimecres, 2 d’abril del 2014

Històries de la vida moderna: el brunch

I llegeixo com a Barcelona ja hi ha uns quants restaurants que ho practiquen.
El Brunch o més aviat com n'hem dit sempre els esmorzars de forquilla i ganivet. Suposo que llavors deus tenir la sensació que amb un àpat menys es menja menys i al final s'acaba pesant menys.
(Només de veure aquestes fotos ja m'entra gana...)

p.d: eh! Que ja ha sortit la gigafoto!^-^

3 comentaris:

  1. Això del brunch és molt yanki, i molt modernet. Però no es pren a l'hora d'esmorzar, sinó una mica més tard, no? És com una mena de dinar lleuger, o un esmorzar tardà molt consistent. Una fusió entre els dos àpats, però si ha de servir per posar-se com un bacó...

    ResponElimina
  2. Si et trobes a la gigafoto... Et poso al Blog-Via :D

    Mès àpats no...so us plau...

    ResponElimina
  3. Xexu: Correcte en tot el que dius. Sí, que es fa més tard i és una unió entre l'esmorzar i el dinar. Però no em diguis que aquestes fotos no fan bona cara...hehehe
    Carme: Ja intentaré passar-te la. Han sortit molt boniques.^^

    ResponElimina