dilluns, 19 d’agost del 2013

Una conxorxa d'enzes


"Quan un veritable geni apareix en el món, el reconeixereu per aquest signe: tots els necis es conjuren contra ell". Jonathan Swift.
 I és que així és la vida d'Ignatius J. Reilly. A través de les anècdotes de la vida de l'Ignatius, l'escriptor John Kennedy Toole va explicant una visió despietada del gènere humà.

Aquest llibre t'atrapa del principi al final; començant pel pròleg d'en Walker Percy i  la manera en com l'escriptor va aconseguir el Pulitzer i l'èxit pòstum.
És molt recomanable i fins i tot m'atreveixo a dir que és d'aquelles lectures que la faria obligatòria en moltes escoles.



4 comentaris:

  1. Iep, doncs aquest me l'apunto, és un d'aquells noms famosos que he tingut a les mans molts cops i mai no m'he emportat a casa. Si dius que està bé m'ho pensaré seriosament, però quan baixi una mica la llista de pendents, que fa feredat. La pregunta clau és, creus que m'agradaria a mi? Que ja ens coneixem una mica els gustos. I no t'enfadis perquè sigui rigorós amb en Connely, segur que Echo Park m'agradarà més!

    ResponElimina
  2. XeXu: I tan que t'agradarà. És que no sé ben bé dins de quin tipus de gènere el classificaria, però ja et puc dir que és dels llibres que no acostumo a llegir i m'ha enganxat des del principi. Si no n'estàs convençut sempre pots veure si els pots trobar en alguna biblioteca, però penso que si. tothom que conec que l'ha llegit els hi ha agradat. Penso que et pot agradar. Ja em diràs que t'ha semblat.
    Hehehe...Echo Park, el cas no resolt? És molt bo. ^-*!

    ResponElimina
  3. Si, ho sé i me l'he de llegir!! L'he tingut tantes vegades a les mans, i en canvi, per naps o cols no l'he acabat de començar mai!!!

    ResponElimina
  4. rits: El temps és teu. Si el vols llegir ho fas i sinó et bé de gust ho deixes per més endavant.^-^.

    ResponElimina