dimecres, 12 de desembre del 2012

Nosaltres com si res.



Cabretes, antrax i bombes fètides... Algú en dóna més?
Nosaltres com si res. Endavant!


4 comentaris:

  1. Aquests vídeos solen estar molt bé. El de la Lloll no em va agradar tant, però estan ben fets, amb un punt d'ironia, i aquest amb moltes raons, les bones.

    ResponElimina
  2. Potser si que no hauríem de fer tant soroll i passar de tot el que s'està dient i anant fent la nostra. Igual seria el nostre millor atac, perquè mira que ens estem fent mala sang! I clar quan ja surten amb tocar lleis i que aquestes ens capin la nosgtra llengua no sé si es pot estar callat...
    Ai,que trist que haguem d'estar barrinant amb aquestes coses que haurien de fluir netes i clares, que no fem mal a ningú, carai!

    ResponElimina
  3. TE MOLTA RAO EN QUIN MASFERRER. PERO QUINA DERIA QUE TENEN AQUESTA COLLA DE FAES,PER FER PASSAR LA CLAU PER LA CABOTA¡¡¡¡

    ResponElimina
  4. XeXu: Aquest de la Lloll no l'he vist. El buscaré.M'agrada com ho planteja en Masferrer.

    Laura:Sí, vulguis o no aquesta situació que estem vivint ara de vegades tens la sensació com si haguéssis tirat anys i anys enrere. És patètic on ens porten una colla d'ignorants polítics.

    Oliva:Hi pensar que aquests són els que s'enduen més diners a la butxaca gràcies a les ajudes del govern em fa tanta ràbia...buf! No puc amb ells!

    ResponElimina