divendres, 30 de novembre del 2012

I de la Casa Blanca a la llibertat.

 Aquests dies a petició d'un ciutadà nord-americà es va demanar a la web de la Casa Blanca que es donés suport al referèndum del poble català pel seu dret a decidir.
Estem a punt d'arribar a les 25000 adhesions que es necessiten perquè el president Obama ens faci cas. Només es tracta de registrar-se. Ja no recordo ni el número en que hi estic inscrita.
M'agradarà veure que passa després...

P.D: Dream on...^-^

11 comentaris:

  1. no es pot perdre res....si no ens fan cas aquí apel·larem a Obama!

    ResponElimina
  2. No serà res massa significatiu això d'aquesta resposta, però pot ser curiós a veure que diuen.

    ResponElimina
  3. Però vols dir que realment ens faran cas? A més, Obama o qualsevol dels EUA es deu a Espanya, no crec que digui res en contra del centralisme. Ens podem endur una bona desil·lusió quan en realitat ens hauria de ser igual el que diguin allà.

    ResponElimina
  4. una idea: si espanya vota a l'ONU a Palestina com pais observador de l'ONU, perquè Israel y USA no poden fer el mateix amb CAtalonia? m'agradaria escoltar l'opinió del Rajoy

    ResponElimina
  5. vaig signar el dijous o així. Aviam si ens fan cas xq crec que si que arribarem a les 25000

    ResponElimina
  6. Ja fa dies que vaig fer la meva sol·licitud! Què passarà després... doncs jo crec que absolutament res... o una declaració d'aquelles ben tèbies que no deixaran contents ni uns ni els altres! Vaja, que no es mullaran.

    ResponElimina
  7. Ei per cert gràcies per posar l'enllaç , ja hi he anat! ja tenim les 25000!

    ResponElimina
  8. eep no ara he vist que passem de les 27000!

    ResponElimina
  9. Elfreelang: Tinc ganes de veure que en dirà,però veient el paper que tenen amb Palestina no sé pas que pensar.Vull ser optimista. Gràcies epr la teva propaganda.Ja hem superat els 28000!!

    L'home del sac:Almenys que parlin de nosatres. Ara és bo que ens coneguin, que sàpiguen que existim, que existeix un conflicte.

    XeXu:Sí ben mirat ens ha d'importar ben poc el que opinin ells i el que opini Europa.Com sempre el paper d'Europa davant d'un conflicte d'aquestes característiques el seu paper ha estat nul. No s'hi posa.

    Aris:Estaria bé veure-ho.Cadascú votant el contrari del que pensen.Tots plegats mirant a veure que hi poden treure.

    rits: I a dia d'avui ben superats que estan aquestes 25000 adhesions. Ja en som 28000!^^

    El porquet:Si no ens fan cas ens ha d'importar ben poc. El que importa és que la gent es mobilitza. Que sàpiguen que existeix un conflicte en aquest país també.


    ResponElimina
  10. No, però és Europa del que formem part. Europa ens ha de reconèixer com un estat membre, i llavors el món no hi tindrà res a dir.

    ResponElimina
  11. XeXu:Sí ho sé,però Europa em fa por perquè no es mulla mai i si ho fa rectifica l'endemà.

    ResponElimina