dimecres, 11 de gener del 2012

La dona que esgarrapava les parets

Un dia d'hivern, la jove i prometedora política danesa merete Lynggard desapareix durant un viatge sense deixar rastre.
La policia inicia una investigació mentre els mitjans en treuen tot tipus de conclusions, des de l'assassinat fins la desaparició voluntària.
5 anys més tard, quan el cas ja està oblidat, el policia Carl Morck, cap del departament Q, la unitat especial dedicada a casos no resolts, decideix reobrir-l'ho.
Jussi Adler Olsen

P.D1: M'estic mossegant les ungles a l'espera del tercer que ha de treure aquest mes de gener. Em sembla que amb això queda prou explícit que és molt recomanable. Eviteu-lo la gent que no li agradi quedar molt enganxat/da en un llibre.

P.D2: Entre el caviar d'en Costa, els Vuitton de l'alcaldessa, els pisos patera de l'Urdangarin, la pujada d'IRPF, les retallades...queda alguna cosa neta?
Pot ser sí... Els donuts de la xurreria Jofre, que em fan veure les estrelles. (Algun dia us en parlaré^-^)

5 comentaris:

  1. Una altra sueca? Perfecte, ara que tinc 30 llibres pendents (sí, sí, 30!), no n'afegiré un més! No t'enfadis, ja saps què en penso. Cadascú tenim els nostres gustos, no? Però celebro que t'enganxi tant.

    ResponElimina
  2. Un senyor? I es diu Jussi? No sé, no sé...

    ResponElimina
  3. Aquests danesos tenen un nom molt llarg. Adjunto pàgina web perquè puguis veure la cara.^^http://www.jussiadlerolsen.com/

    ResponElimina
  4. Ara resulta que és danès! Anem de mal en pitjor. Fa cara de seriós aquest senyor... no sé jo.

    ResponElimina