dimecres, 4 de gener del 2012

Cròniques birmanes

Acompanyant a la seva parella, membre de Metges sense fronteres, durant un any Guy Delisle torna amb un documental gràfic apassionant.

Darrera l'aparent tranquil·litat dels carrers de Rangún s'hi troben les injustícies i mancances imposades per la junta militar, els efectes de la censura, les zones prohibides, els rumors, la desinformació i la por permanent. Un retrat emotiu i compromès de Birmània.

Guy Delisle

P.D: Una manera divertida d'aprendre les polítiques d'un país. Per cert molt recomanable!

P.D2: Demà pleguem abans. Visca!!! Ja no sé ni si l'he posat, però és que m'agrada. Stand by me.

5 comentaris:

  1. M'apunto la recomanació. Bon any Maria!!!

    ResponElimina
  2. me l'apunto! m'encanten els còmics com aquest...nhí ha una trilogia en còmic sobre la guerra civil espanyola que està molt bé...ara no recordo l'autor ni el nom...ah sí Victorio Giardino No pasaran és el tercer crec...te'l recomano!

    ResponElimina
  3. El Guy Delisle és dels bons. No et pensis que a la penya bogarde tot és futbol i lluita social, també ens agraden els còmics de tota mena (predileccions per l'escola belga, per Corto Maltese, per Gil Pupil·la...per els grunges americans com el Bagge i per sa majestat Daniel Clowes)... i ara posem-hi solfa: importants novetats en el front bogardià ens porten a convocar la clientela a dir la seva al nostre blog. Pintes bastos i torna la clandestinitat, veniu a escriure...

    ResponElimina
  4. Bona nit macos. Que els reis us portin moltes coses

    Freewheeling:Bon any per tu també.
    jordicine:Vaig a llegir la teva crítica de The artist.
    Elfreelang :Pots arribar a aprendre molta història en els còmics. M'apunto la teva recomanació. No el coneixia.
    penyabogarde:Ja m'ho penso que no tot és futbol en vosaltres.M'apunto totes les vostres recomanacions. Em semblen molt interessants.Només conec en Corto Maltes.Quanta cultura em falta per aprendre...^-^

    ResponElimina