dimecres, 10 de febrer de 2010

Si sou molt sensibles,abstingueu-vos de veure el video.


Quan en una feina hi ha hagut morts pel mig,és evident que alguna cosa s'ha fet malament.
Però amb els incendis provocats no crec que hi hagi temps per pensar,s'actua i ja està.
No els jutgem ara per com haurien d'haver fet la feina...

P.D:Una cançoneta per animar aquests herois que porten ales i que passen completament desapercebuts.

6 comentaris:

 1. La seva feina no només depèn d'ells, sinó també d'altres factors que no poden controlar. Un error pot ser fatal, per ells i per altres, però de vegades l'error no és per culpa seva, el foc és capritxós.

  ResponElimina
 2. Apreciada Maria, recordi que ningú està lliure dels seus actes siguin quines siguin les conseqüències, i jo em pregunto, si no hi havia mantes tèrmiques per a tots, n'hi ha ara?, algú ha aixecat la veu?, ha caigut cap càrrec?, com deia aquell... mentre matar herois sigui més econòmic que assumir conseqüències que vagin patint els herois...

  ResponElimina
 3. Aquí només hi ha un culpable: els dos individus que van fer provocar intencionadament el foc i que ara ningú en parla.

  ResponElimina
 4. XeXu:El foc és traïdor i te n'adones amb aquests videos que corren,com per uns moments pots passar de sentir-te segur a les portes de l'altra vida.
  La RaTeta Miquey:molt...
  Marta:Impacte...
  Molon labe:Les conseqüències segueixen els fets.Es clar que s'han de tenir en compte però fins al punt de fer aquests espectacles amb els mitjans de comunicació ho trobo un gra massa.
  MARTELL DE REUS:Tens tota la raó.Ara fa pinta que les culpables són uns altres.

  ResponElimina