diumenge, 20 de setembre del 2009

Notícies que no m'agrada explicar...


Avui pretenia fer un post ple d'optimisme però, les males notícies ens les ha donat en tobuushi: han trobat mort el pare, creador d'en Shin-Chan. (Yoshito Usui)
Pels que som amants del còmic i de les historietes, en Shin-chan ens ha revolucionat les nostres vides.
Sempre ens quedaran les seves historietes però, és una llàstima...

6 comentaris:

  1. Maria,
    a mi tampoc m'agrada sentir notícies com aquesta. Ho reconec, al principi no m'agradava. Però vaig fer un tomb radical i acabant incorporant en xinxan i les seves expressions a la meva vida quotidiana, marcant una època molt feliç de la meva vida. Una llàstima, només li puc agraïr les bones estones que m'ha fet passar.

    ResponElimina
  2. Un cop més he de coincidir amb en Xitus, ja que en Shin Chan va crear tota una manera de parlar que molts vam adoptar en les nostres vides, fins i tot més íntimes, però són coses que formen part del passat. Llàstima de pèrdua, però no crec que l'obra es perdi ni es deixi de fer.

    ResponElimina
  3. Xitus: A mi també m'ha fet passar molt bones estones.
    XeXu: Esperem que no es perdi,perquè era molt bona.

    ResponElimina
  4. Culettt culettt!!!
    mare meva, tan gran i mirant dibuixos em deien!!!

    ResponElimina
  5. jordimasfepesa: doncs a mi em diuen: mare meva i encara amb dibuixos?^-^

    ResponElimina
  6. Sempre m'han agradat els dibuixos, i ara, amb el nen, doncs aprofite i torne a veure els de Batman i tal... No vull deixar de ser una mica xiquet. La síndrome del Peter Pan, diu la meua psiquiatra xDDDD (Igual m'ho diu de conya)

    Per cert, em remunte arrere en el teu blog, i deixe comentaris potser anacrònics, però llegir-te m'incita a fer-ho. Espere que no t'importe. No és necessari que contestes a ells, que ja has de tenir-los oblidats...

    ResponElimina