dissabte, 21 de maig del 2016

Ràbia, per no dir...

Aquests dies hauríem d'estar contents perquè la Junta de Castella i Lleó governada pel PP ha promulgat una llei que diu "es prohibeix matar el toro de la vega". Hauria...hauríem...
El seu alcalde socialista ha sortit plorant a la tv de com es pot permetre prohibir una tradició de tant enllà. Apa tornem-hi amb les tradicions!
La gent del poble confessa que prefereix pagar la multa i matar- l' ho.
No sé que acabarà passant. És una cacera de bruixes. Sempre disputant-se la vida d'un animal. Aquestes tradicions em recorden les caceres de bruixes de l'època dels esclaus.
p.d: Respect

6 comentaris:

  1. no sé que pensar d'una gent així , maltractar animals hauria d'estar considerat un delicte o potser ja hi està però el poder passa de tot.....

    ResponElimina
    Respostes
    1. O quedes bé amb uns o quedes bé amb els altres. S'han de mullar.

      Elimina
  2. Hi ha moltes coses que abans eren tradició, i que ara formen part del passat perquè són considerades una salvatjada. El maltractament a animals també ho serà en un futur. És una guerra amb futur. Els torturadors no la poden guanyar mai.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai tant de bo que tinguis raó...Ho desitjo tantttttt.

      Elimina
  3. Només veient aquesta fotografia d'un animal agredit tan inhumanament, els seus torturadors ja haurien d'acabar amb aquest martiri. Deu ser que la sang els encega.

    ResponElimina