diumenge, 3 de gener del 2016

Separacions doloroses?

Totes les separacions poden arribar a ser molt doloroses, però quan els objectius finals (país lliure)no són els mateixos no cal seguir.

Bon vent CUP!!


3 comentaris:

  1. No simplifiqueu tant les coses, ni generalitzeu. Dins la CUP hi ha moltes sensibilitats, i la independentista és majoritària, n'estic convençut. Però també tenen altres conviccions i han decidit no vendre's als poders establerts. Això, probablement, els costarà car. Però també podria servir d'exemple. Estem tots molt emprenyats o decebuts, però recordeu que aquest no és el procés de Mas, la independència de Mas, ni res d'això. Abans que Convergència entrés en el procés, la gent ja cridava als carrers independència. Si és el procés de la gent, si és un clam popular, no passarà res perquè una part política digui que no vol investir un president. Si ho reduïm tot al procés d'en Mas, llavors sí, llavors ja podem plegar.

    ResponElimina
  2. No anem precisament sobrats de vots independentistes com per anar abandonat aliats. Hi ha gent que al mínim problema ja ho engega tot a rodar.

    ResponElimina
  3. Al final ha tornat, li has de donar una oportunitat, dona

    ResponElimina