dimecres, 9 de setembre del 2015

Jo també hi seré!

Pels indecisos.
Pels esperançats.
Pels petits de la casa.
Pels grans i els vells del poble.
Pels que ho tenen clar i els que no es mullen...
aquest cop també hi seré!!!

p.d: A veure si aquest cop ho aconseguim, de totes totes.

8 comentaris:

  1. Jo hauria de marxar de cap de setmana i aprofitar el pont, però tot i així intentaré ser-hi, tot i que no prometo res...

    ResponElimina
  2. Ben fet! Això et suposa un esforç, però on sí que no pots faltar és el dia 27. Aquella manifestació és la que val de veritat.

    ResponElimina
  3. si vens de fora veniu amb molt de temps a partir de les tres crec que ja començaran a tallar el trànsit .....quina il·lusió i quina gesta més gran, altre cop per quart any consecutiu mobilitzar tantíssima gent és increïble !

    ResponElimina
  4. Jo també hi seré! tram 78, igualtat, punter lila... tot a punt!!!

    I el 27 tothom a votar.

    ResponElimina
  5. Això va per tots:
    Quina alegria haver-hi estat. Quin orgull ser català! Tot i no haver vist res, tot i les retencions impressionants de la sortida, tot i el cansament d'avui ho tornaria a passar. Quina alegria...M' emociono només de veure les imatges. ^0^

    ResponElimina
  6. Jo també vaig ser-hi, estava inscrit al tram 87 però en arribar a c/Rogent amb Meridiana estava impossible per moure's! Així que ens vam quedar al tram 83. Igualtat, color lila. I tens raó, a veure si ho aconseguim ja d'una vegada, no m'agrada descriure les coses com "tot o res", però en la situació actual de Catalunya sí que ho és. O marxem, o les passarem putes.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres al 122, en aquest cas taronges. I vols que et digui una cosa? Segur que marxem!

      Elimina