dimarts, 28 de juliol del 2015

Walter James Palmer


Dentista. Escòria. Estúpid. Malalt mental. Amb sed de matar a sang freda, amb patiment. Un psicòpata encobert. Milionari aniquilador. Assassí sense escrúpols. Covard. Miserable.

p.d: Ha sortit a la llum l'assassí d'en Cecil. Es tracta d'en Walter James Palmer.

10 comentaris:

  1. Si ja se sap qui va ser, espero que la condemna sigui exemplar. Però no deien que l'havia mort un caçador espanyol? Com és que estaven equivocats?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé molts d'aquests safaris preparats per matar animals els organitzen empreses espanyoles segons el que he pogut llegir. I des del 2007 fins el 2012 sPain ha estat el país que ha organitzat més viatges d'aquest tipus a la cacera de lleons i ha importat 450 caps de lleó. Els segons de la llista són els alemanys amb 100 caps. Per això es van pensar que eren d'sPain.

      Elimina
  2. Que li tanquin la clínica és el que han de fer. Qualsevol es posa a les seves mans.
    I jo dic com el Xexu, no era espanyol l'individu?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tancar-li la clínica seria poc per mi... S'ho pensaven pel volum elevat d'importacions de caps de lleó que hi hagut des del 2007. Trist.

      Elimina
  3. Aquest paio és un sàdic i no trobeu que sembla que la queixa sigui només perquè era un lleó famós? Ho trobo francament inmoral. I té raó la Laura, qualsevol es posa a les seves mans!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són malalts. Ens vol fer creure que no ho sabia i el van fer sortir del parc on estava protegit. Li van arrencar el GPS perquè no ho detectessin... Són malalts amb diners.

      Elimina
  4. Com l'anterior rei d'espanya, necessiten matar animals indefensos per a sentir-se millor. Ja està tot dit.

    ResponElimina
  5. Aquest deu ser el famós desè dentista, el que si que recomana xiclets amb sucre

    ResponElimina
    Respostes
    1. Amb aquestes escarosses dents tan blanques no m'estranya.

      Elimina