dissabte, 25 de juliol del 2015

Vergonya al.liena

Sento vergonya...
Vergonya perquè ara li ha tocat amb en Cecil.
No em puc imaginar que hi ha dins del cap d'una persona que col.lecciona caps d'animals. Puc arribar a entendre que amb les decapitacions de l'estat islàmic deuen quedar iguals.
Espero que...ull per ull, dent per dent.

11 comentaris:

  1. Aquests dies que parlem dels drets dels animals, s'haurien d'aplicar sancions molt severes a la gent que actua així. Quants anys de presó cauen per assassinat? Doncs els mateixos, i amb l'agreujant de premeditació i delictes d'odi.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Completament d'acord, ara bé em sembla que aquests estan més protegits que tots nosaltres.

      Elimina
  2. I sense obviar que ha estat per pur i dur plaer... Pel senzill fet de poder dir.. "Ho he pogut fer", amb tot segurament que si l'enxampen li diran que "lleig" pagarà una multa i cap a casa a veure el cap de lleó mentre es fot un brandy i apura el cigar...

    ResponElimina
    Respostes
    1. No puc entendre el plaer que hi pot haver per treure una vida que no et pertany...quin fàstic de gent. Aquesta colla els agafaria i els llaçaria als lleons desprotegits.

      Elimina
  3. ja se sap rics i ben rucs , encara que pensant-ho bé els rucs no ho farien pas

    ResponElimina
    Respostes
    1. Els rucs segur que no. Aquests no tenen ni cervell.

      Elimina
  4. A mi no m'agraden els animals però que els hi facin això ho trobo una cosa fora de mida absolutament. Aquests que ho fan si que en són d'ANIMALS amb el sentit més pejoratiu de la paraula. I òbviament em semblaria just que rebessin un bon càstig.

    ResponElimina
  5. Vomitiu...
    Però ull per ull i dent per dent, mai.

    ResponElimina