dijous, 2 de juliol del 2015

I dic No


Ara mateix vistes les dues parts afectades, vist el paper que tenen amb Catalunya i tenint en compte que per mi,  Tsipras sí-Pablo no, el meu vot al referèndum és rotundament NO.

Europa...que és ser europeu?

14 comentaris:

  1. A mi lo que em sorprèn de tot això es que preguntin al poble, es tan surrealista. Com es nota que en aquell país van inventar la democràcia!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara coneixent un 60% escrutat com me'n alegroper ells. Visca la democràcia del poble. Prenem-ne exemple pel nostre 27s.

      Elimina
  2. Igual com ens passa a Catalunya, i també a la resta de l'estat (i a gairebé tot el món) a Grècia volen fer pagar cruelment als pobres, i als que no ho eren, tot els diners que els més rics han robat, espoliat, estafat, i exportat a paradisos fiscals.

    ResponElimina
    Respostes
    1. I aquests apostaria alguna cosa que voten que sí.

      Elimina
  3. Jo miro de no posicionar-me ni en un conató ni en l'altre perquè no conec prou el cas. Tendim sempre a posar-nos del cantó del rebel, del que sembla que lluita, però a saber quins són els termes concrets. De totes maneres, Tsipras sembla que els té ben posats, i en canvi Iglesias és és més fals que totes les coses. Canvia el seu discurs en funció d'on bufa el vent.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Veig que pensem força igual amb el que tenim en aquí ^^.

      Elimina
  4. El meu vot també és no.
    El meu sí aquest estiu és per obrir el calaix per vacances.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres nano!!! Quina alegria tornar-te a llegir. Bona opció! Passo pel teu calaix i desplaço la meva llista de blocs^^.

      Elimina
  5. La veritat és que conec ben poc. Em decantaria pel no, però sols seria un posicionament basat en el poc que conec de com estan allà. Tot plegat, un moment molt important, i no sé fins quin punt per aquí som conscients de la transcendència de tot plegat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aquí només pregonen els diners que ha deixat Espanya a Grècia. 26.000milions segons ells. 6.000 segons experts amb papers de garanties.

      Elimina
  6. Ep ep ep ja em pots treure de la llista de desapareguts en combat! :)

    ResponElimina