divendres, 6 de març del 2015

Troglodites

Al món hi ha dos classes de persones.
Les que construeixen  i les que destrueixen.
Els nostres avantpassats van viure i es van sacrificar... i ara venen aquests troglodites i apa...tot fora!

Quines sectes!

11 comentaris:

  1. Com a mínim aquí fem les coses més subtilment

    ResponElimina
  2. Bàsicament, és com diu el Pons. Aquí es fan aquestes coses també, però de diferent manera. I les que ja estan exposades es respecten perquè donen rendiment econòmic. Una altra cosa és per què destrueixen aquesta gent, segurament per motius equivocats, però a nosaltres, des d'aquí, ens és impossible entendre'ls. Jutjar és fàcil, però ens hem de mirar el melic abans.

    ResponElimina
  3. Gràcies pels vostres comentaris, però no us he entès....m'esteu dient que nosaltres actuem de la mateixa manera? Discrepo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé què volia dir en Pons, però sé què vull dir jo. Aquí una empresa fa una excavació per construir un blog de pisos. De sobte es troben que sota hi ha unes termes romanes, potser tenen uns 2000 anys d'antiguitat, però si ho fan públic perdran la llicència per seguir construint allà, i no els interessa. Què fan? Hi foten ciment a sobre, i aquí no s'ha vist res. I això, amb el consentiment de l'ajuntament. Et sembla fort? Doncs et garanteixo que passa. Molt més subtil, no matem a ningú. Només la història.

      Elimina
    2. mira què pràctic que es tenir un Xexu perquè expliqui el què vols dir ^^

      Elimina
  4. són els de l'anomenat exercit o estat islàmic que els homes i dones justos de l'islam neguen com a seus, maten i assassinen persones i també destrueixen art mil·lenari, patrimoni de la humanitat perquè d'humanitat no en tenen...tots els dictadors i terroristes malden per destruir art literatura i cultura com va fer Hitler, Franco....crec que el pons i el Xexu no han contextualitzat el teu post

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això també, però no cal anar tan lluny, a dalt he deixat un exemple.

      Elimina
  5. No ho saben que destruint aquesta cultura també destrueixen la seva. I sinó que es mirin la història. Ignorància és la primera paraula que em ve. I l'última.

    ResponElimina