dissabte, 31 de gener del 2015

El gat que venia del cel

( però és que tots venen del cel...)
Una casa i un jardí amb una bellesa d'altres temps.
Una parella que es refugia en la seva nova vida lluny de l'agitació de Tòquio. Un gat enigmàtic entregat a l'exploració decideix adoptar-los com a amos.
Takashi Hiraide

No és un llibre d'acció. Es tracta sobre la vida quotidiana d'un gat amb una família. Molt recomanable pels qui els agraden els gats.
A veure que us sembla...


6 comentaris:

  1. ui amb la llarga llista de llibres que tinc pendents! però el recomanaré , el llibre

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bé si el pots acabar llegint, ja em diràs que t'ha semblat.^^

      Elimina
  2. M'he passejat pel teu bloc i m'ha fet gràcia perquè he vist molt gatets i a mi m'agraden molt els animals, a casa no en tinc cap , però tinc un gosset apadrinat a una protectora...
    Bon vespre.

    ResponElimina
    Respostes
    1. N'hi ha tants de pobrets sense casa...que tan sols desitgen una família. I no costa gens^^. Segur que ets una bona padrina. Benvinguda a casa meva.

      Elimina
  3. Mare de déu, fa tota la pinta que hauria de llegir aquest llibre... però si és tan contemplatiu... darrerament necessito una mica més de canya. Qui sap, potser me'l trobo a les mans un dia i se'n ve a casa amb mi. Talment com faria un gat.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Deixa'l per més endavant, però val la pena. A més a més a tu no t'agraden molt els escriptors japonesos?Tenia aquesta sensació. Penso que et pot agradar.

      Elimina