dilluns, 29 de desembre del 2014

Wonder

August (Auggie) Pullman ha nascut amb una greu deformació a la cara i s’ha hagut de sotmetre a tantes operacions que no ha pogut anar mai a l’escola; fins ara, que té deu anys i està a punt de començar cinquè a l’escola Beecher. Si alguna vegada heu sigut nous, ja sabeu que dur que és… Doncs imagineu-vos com deu ser quan tens una cara com l’August. 
R. J. Palacio

L'èxit d'aquest llibre diuen que ha estat el boca orella, però quan el llegeixes ho entens perfectament. No us enganyaré pas, de vegades és tan sincer que et fa caure la llagrimeta. Us el recomano de totes, totes. Pretén ser un llibre catalogat a la secció juvenil, però es mereix més que això.

9 comentaris:

  1. Quan busques llibres és inevitable que se t'aparegui aquest, i naturalment atreu, sobretot perquè com tu dius s'ha generat la fama pel boca-orella, i això és cosa bona. Però d'alguna manera alguna cosa em tira enrere. Potser és que no tinc ganes de llegir històries tan punyents que et remoguin per dins... El deixarem en standby a veure si algun dia em decideixo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. No sé com dir-ho, no és que et remogui per dins...sinó que és molt sincer en tot el que diu. És maquíssim. L'última decisió és teva, però val la pena.

      Elimina
  2. No el coneixia i en prenc nota! Bon any!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És molt recomanable. És d'aquells que encara quan l'has acabat i penses molt.A veure si t'agrada.

      Elimina
  3. Mmmm no. Quina altra recomanació tens per mi?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Com que no?
      Per tu...algun d'en Pratchett, però no n'he llegit cap. :P

      Elimina
  4. Un llibre que s'ha acabat imposant entre els més venuts per la seva pròpia qualitat. Ara sí. Ara el llegiré i amb molta atenció. Ja li tenia ganes de fer-li una bona lectura.

    ResponElimina