dilluns, 4 d’agost del 2014

Els veïns nous del barri


A casa reciclem des de temps immemorable.
Per això no acabo d'entendre que encara hi hagi gent que no ho faci. És que fins i tot no reciclen ni el vidre.
On anirem a parar!

6 comentaris:

  1. Bé, en realitat no sabem massa bé on va tot el que reciclem, però per si realment se'n fa una gestió convenient, jo també reciclo des de fa molt temps. És un costum gens costós, realment sembla estrany que hi hagi gent que no ho faci.

    ResponElimina
    Respostes
    1. A la meva ciutat dels residus de l' orgànica se'n fa compost i tothom en pot anar a buscar lliurement i de forma gratuïta. En allà pots veure la gestió de tot el que reciclem. És una bona excursió aquesta la de visitar una deixalleria. Et fa treure prejudicis.^-^.

      Elimina
  2. Dona gust reciclar i més ara a l'estiu amb l'orgànic! Moment a moment veus com evoluciona la vida davant teu des de unes pells de fruita i verdura fins a organismes força complexes! Si l'aguanto un parell de dies més segur que hi puc mantenir una conversa :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hehehe no t'ho recomano; fan una mica de pudor. ^-^

      Elimina
  3. El pitjor és que hi ha gent que reciclava que ara ja no ho fa!!!! t'ho juro, en connec un parell. Arrel de les campanyes i del què s'ha anat dient, doncs diuen que no serveix per a res,... en fi. Per mi, ja és un hàbit i tan se me val si després se n'aprofita algú o si no, em sembla fer el correcte.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres tu també en coneixes? Sí, penso el mateix que tu. És millor fer el que creiem que és correcte. Ja és un hàbit i al contrari del que diu la gent no costa gens reciclar. tot és acostumar-s'hi.^*^

      Elimina