divendres, 6 de juny del 2014

Censurat!!!


Srs. la censura encara existeix.
Aquest és el meu petit homenatge a una colla de dibuixants - il·lustradors humorístics que ens han fet passar molt bones estones amb les seves il·lustracions: Albert Monteys, Manel Fontdevila , Bernardo Vergara , Paco Alcázar , Manuel Bartual, Isaac Rosa, Guillermo, Luís Bustos

p.d: Censuren la portada del "Jueves" 
p.d2: És una vergonya. Avui, ja 06 de juny del 2014 la revista ha sentenciat el seu futur. Ha decidit baixar-se els pantalons.

4 comentaris:

  1. Bé, que la censura existeix no és cap sorpresa. Però aquest cop a l'editorial li ha sortit malament la jugada. La gent ja no calla, ni es deixa imposar. Aquests dibuixants són bons i seguiran treballant en altres projectes. Segur que els sap més greu que a l'editorial, perquè porten molts anys a la revista i segur que se l'estimen. Però bé, hi ha moments que no pots abaixar el cap. Em sembla que el missatge que donen deixant la revista és més potent encara que el de la portada que ha desencadenat tot el sarau.

    ResponElimina
  2. Actualment, quan censuren alguna cosa es justament quan més ressò aconsegueix...

    ResponElimina
  3. Encara que l'hagin censurat, tota aquesta història segueix fent molta ferum.

    Fita

    ResponElimina
  4. Xexu: Segons la empresa no interessa l'abdicació del Rei. El que interessa més és en Pablo de podemos. Ja ho veus! Aquest número que ha sortit últim no és típic d'ells. Es veu tot tan fictici, però tens raó. Ja no ens poden fer callar^-^.

    pons 007: Almenys en aquest blog en farem ^-^.

    xavier: Em sembla que se'ls hi ha acabat la història...

    ResponElimina