divendres, 16 de maig del 2014

Sobre la seva tomba

La Nina Hazlitt porta més d'una dècada preparada per sentir la pitjor notícia sobre la desaparició de la seva filla. Però sense cadàver, sense pistes ni sospitosos, la investigació policial es fa molt difícil i queda apartada.
Amb l'entrada en escena del detectiu retirat John Rebus descobrirà que la desaparició de la Nina no és la única en aquella zona.
Ian Rankin

p.d: I és que Edimburg ja no és el mateix sense l'inspector Rebus.^-^
Una vegada més es tracta d'un dels seus casos que t'atrapa i no et deixa anar fins el final.

3 comentaris:

  1. No he llegit res d'aquest autor, però les seves històries passen a Edimburg? Interessant! Abans el detectiu Rebus estava en actiu, o sempre ha estat retirat com en Dave Gurney? Me'n recomanaries algun?

    ResponElimina
  2. Mai em faré detectiu, perquè mai es poden retirar, sempre acaben tornant a la feina amb cas que només ells poden resoldre. Deixa, deixa, prefereixo fer vida tranquila de jubilitat

    ResponElimina
  3. XeXu: No^-^ el detectiu Rebus ha estat en actiu. Recomanar-ne un? El primer que va sortir a nivell d'aquí va ser el "Black and blue". Ja t'enganxa d'allò més. Aquest és el 8è llibre de la saga de l'inspector Rebus. Ara fa poc va sortir el 3er de la saga "Uñas y dientes". Ja ho saps que l'ordre per les editorials no és la seva especialitat. Provo amb Black and blue. Crec que et podria agradar.

    pons007: Hehehe...Ja t'imagino amb els teus posts.^-^

    ResponElimina