dimarts, 8 d’abril del 2014

Vote on


D'aquí unes horetes es presentarà la proposta perquè puguem votar al Congrés dels diputats.
No cal ser tan ingenu per saber com actuaran... ens humiliaran i després ens diran que no.

El que no saben és que aquesta reacció ens farà més forts.
Diguin el que diguin ja no em feu mal. ^-^

4 comentaris:

  1. Si tens ganes d'emprenyar-te una mica, o de riure, que em sembla que estàs més aviat en aquesta fase, per sort, mira la portada de l'ABC d'avui.

    Ja sabem a què hi anem, però no ens podran dir que no fem les coses de la manera que toca. Que se'n riguin tan com vulguin, ja saps que el que riu darrer és el que té les de guanyar. Ja ploraran, ja...

    ResponElimina
  2. SI PRETENEN DESAUTORITZAR LA GENERALITAT I EL PARLAMENT.....PER ELLS FARAN,....ELS CATALANS,SOM MOLT DONATS A ORGANITZARNOS ASSAMBLEARIAMENT....SERA EL NOSTRE GEN ACRATA?

    ResponElimina
  3. En fi, ja sabíem el què. I ara què?

    ResponElimina
  4. Xexu: Al principi em molestaven molt aquestes portades, però ara francament ja m'hi faig un tip de riure la manera com veuen els seus mons. Completament diferent a la meva visió. Que vagin rient...^0^

    Oliva:La imatge que s'ha donat avui és d'admiració. A mi m'ha agradat pel que fa Catalunya. Pel que fa Espanya patètica com sempre, en blanc i negre i ranci franquista.

    rits: Ara? Llei de consultes amb legislació catalana. Convocatòria eleccions 9N. Gallardón pel mig ficant molts pals a les rodes. I votació al 9N.^-^ Ja ho veus molta feina per fer.

    ResponElimina