dilluns, 28 d’abril del 2014

Excentricitats

Diuen que el director general de l' Fnac va regalar a la seva promesa un avió perquè a l'hora de viatjar no hagués d'agafar avions comercials i així evitar tocar altres persones "normals".

I ara resulta que té problemes per poder pagar uns sous decents a l'Fnac?
Va home va! Enganyeu a un altre...

4 comentaris:

  1. Preocupa que el motiu de regalar un avio sigui aquest... Però no està mancat de coherència. Si no vol que toqui altres persones normals vol dir que aquestes no li mereixen massa consideració. Les tracta amb conseqüència. Una altra cosa és si aquest comportament és per tancar-lo a la presó de per vida.

    ResponElimina
  2. Per la persona estimada tot es poc! Pels altres, qualsevol cosa es massa...

    ResponElimina
  3. He llegit coses contradictòries d'aquest cas. De tota manera, seguint amb el que vaig dir per Sant Jordi, hi ha una sèrie d'autors, editorials i botigues de llibres que valdria la pena conservar. En canvi, els grans imperis ja no estan fent res de bo per la cultura. Només busquen el negoci i sovint fomenten l'anti-cultura.

    ResponElimina
  4. Xexu: Tots aquests excèntrics sempre tenen moltes manies. No sé per quin motiu ho fa. La seva senyora és actriu. Es suposa que viu dels fans que li van a mirar les pel·lícules. No l' acabo d'entendre aquesta fòbia.

    pons007: Sí, ben cert.Però quan els perjudicats són molts ja no m'agrada tant.

    Sergi: Contradictòries? No he sentit res. Prefereixo les petites llibreries que no pas els grans imperis i completament d'acord en què caldria fer un esforç per conservar-los. Gràcies per passar.

    ResponElimina