dimarts, 18 de març del 2014

Maleït karma

La presentadora de tv Kim Lange es troba en un dels seus millors moments de la seva carrera quan pateix un accident i mor aixafada pel lavabo d'una estació espacial russa.
És aleshores que s' assabenta que ha acumulat mal karma al llarg de la seva existència: ha enganyat el marit, ha negligit la filla i ha amargat la vida a tots els que l'envoltaven. Aviat descobrirà quin és el seu càstig...reencarnar-se en formiga! La Kim no té ganes d'anar arrossegant engrunes de pastís després d'haver evitat els hidrats de carbó durant tota la seva vida. Només li queda una sortida: acumular bon karma per ascendir en l'escala de la reencarnació i tornar a ser humana.
Però el camí per convertir-se en bípede és dur i ple d'entrebancs. ^-^
David Safier

P.D. M'ha encantat i m'ho he passat molt bé llegint-l'ho. Ja n'havia sentit a parlar de l'escriptor, però mai l'hi havia donat cap oportunitat. Ha estat un gran descobriment i molt recomanable. Està clar que m'acabaré llegint tots els que té, fins i tot els de les vaques com a protagonistes.

7 comentaris:

  1. Aquest el vaig trobar bastant divertit, però en vaig llegir un altre que era una mica rotllo, volia ser d'humor com aquest, però a mi no em feia cap gràcia... em sembla que es deia Jesús, m'estima... vull dir que triïs bé si continues amb l'autor...

    ResponElimina
  2. Jo de tu faria cas a la Carme. Aquest és el primer i segur que és divertit, però també em van dir que el llibre va perdent. Al principi és original, però després va perdent força, això em van dir. I res, que no sé què dir... és d'aquells llibres que saps que hi són, no faré massa esforços per llegir-lo, però si cau a les meves mans no ho descarto.

    ResponElimina
  3. Comparteixo opinions anteriors. N'he llegit alguns més del mateix autor, i malgrat ser divertits també, ja no t'agafen per sorpresa com aquest primer i perden 'frescura'. Tot i així són de lectura ràpida.

    ResponElimina
  4. Jo també vaig riure molt sobretot quan es reencarna en formiga.
    No he llegit cap altre llibre de l'autor i es possible que com molts autors aquest sigui l'únic llibre bo...o no...mai es sap

    ResponElimina
  5. Us contesto quan arribi. Ostres! hauré de seleccionar-los bé perquè tot i que el del karma m'ha agradat amb els vostres comentaris em feu tirar enrere amb la resta de llibres.^-^
    Moltes gràcies.

    ResponElimina
  6. Ara fas cas de meves meves recomanacions? Pse, està bé, però no tan com per voler-ne llegir més...

    ResponElimina
  7. pons007: No me'n recordava que n'havies parlat en el teu blog. Gràcies. Ara me la tornaré a llegir.

    ResponElimina