dimecres, 26 de febrer del 2014

Mala memòria

Mala memòria per dates assenyalades.
Mala memòria per anys i aniversaris(...)

L'inconvenient de no treballar prop de casa són els km de carretera que et tires i les seqüeles que deixen els pobres cossos sense vida d'animals que han creuat la carretera al mateix moment que un vehicle.
Aquests records no marxen...
No correu, si us plau.

6 comentaris:

  1. No pot ser. No em diguis que t'has tornat a carregar un altre ocellet... tu tens un imant, eh... ara feia temps que no ampliaves la teva crònica negra...

    ResponElimina
  2. Hehehehe...m'explicaré, però no és el que penses.^-^

    ResponElimina
  3. Sàpigues que, tot i que jo faig un recorregut per anar a la feina (10Km) i no n'hi ha per a gaires històries, passo per un turonet que sempre està ple d'ocells de molts tipus i penso en tu cada vegada que sembla que es volen interposar en el meu camí.

    ResponElimina
  4. no pateixis, jo vaig amb transport public

    ResponElimina
  5. pobres animalons! la memòria no l'hem de perdre!

    ResponElimina
  6. Xexu: No és el que et penses. Ara vigilo molt. Entre vaques, cavalls, guineus, ocells, gats, gossos, els cérvols petits que ara no recordo com es diuen...Estic tocant fusta. A més a més ho passo molt malament. Però es clar de víctimes en veus. El dia que vaig escriure el post em vaig topar amb un pobret porc senglar. Espero que no pateixin.

    Laura: no ho sé perquè tenen aquesta afició de tirar-se damunt els cotxes. Si ho descobreixes t'agrairia que m'ho expliquessis.^-^

    pons007: Aquest lloc no està prou capacitat pel transport públic. Si pogués, hi aniria. No tinguis cap dubte.

    Elfreelang: I tant que no. Pobrets. Tan indefensos...

    ResponElimina