dijous, 13 de febrer del 2014

Aprendre, aprendre.

Hem arribat a un punt on qualsevol inepte amb poca cultura pot arribar a ser polític. No saben, ni tenen ganes d'aprendre. Només volen tenir una de les poltrones a qualsevol preu. No us posaré exemples...

Des d'aquí el meu petit homenatge als professors. Perquè teniu un paper molt important en les nostres vides. Sou els nostres fonaments perquè no acabin estúpids com aquesta colla d'ineptes. Resistiu, siusplau. Us les fan passar magres, ho sé. Però aguanteu. Els curts no arriben enlloc. Tard o d'hora acabaran caient.

7 comentaris:

  1. M'uneixo als ànims als professors, sempre tenen el meu respecte, i són un dels col·lectius damnificats per un govern incompetent que prefereix una població ben curta per poder-la manipular millor.

    ResponElimina
  2. També estic a favor dels professors que ara ho passen malament. Però també hi ha cada element... com a cas particular en vaig patir més d'un a l'institut que tela, que penses no podia ser que aquella persona inestable e inútil pugui fer veure que es professor.

    ResponElimina
  3. M'afegeixo a la teva crida de suport als professors... i si em permets hi afegiria la paraula mestres també. La meva admiració per a ells i la seva dedicació als infants.

    ResponElimina
  4. gràcies per la part que em toca....el meu alumnat però és ja una mica gran....en edat de treballar , els polítics haurien de ser persones amb una formació excel·lent....

    ResponElimina
  5. Després us contesto. Gràcies pels vostres comentaris.^-^

    ResponElimina
  6. Gràcies a tots pels vostres comentaris. Hem arribat a un punt que els professors es troben sota la lupa de la justícia cada moment. Avui mateix m'ha semblat sentir que una d'aquestes organitzacions que solen posar recursos contínuament, ja en prepara un altre per la preinscripció.
    Van per fer-nos mal i els importa ben poc l'opinió de la gent.
    Per desgràcia la justícia que hauria de ser imparcial, és tan esbiaiaxada que ja no ens en podem fiar ni un pèl.
    Gràcies a tots i als professors per la seva tasca difícil.

    ResponElimina