dijous, 2 de gener del 2014

Ningú és perfecte

La Libby té vint-i-set anys i un dilema: es deleix per casar-se amb un home ric.
En Nick és un pelacanyes divertit i guapo; viu en un apartament que fa riure i li trenca tots els esquemes.
L'Ed és el que s'acosta més al príncep blau que busca; tot i portar un bigoti horrible i tenir uns hàbits patètics, és un banquer que viu en una casa preciosa de Regent's park.
Amb quin dels dos decidirà viure una història d'amor?
Jane Green

Aquest és un dels primers llibres que vaig llegir de la Jane Green. Per mi un gran descobriment, està clar. Tinc la mala costum de tornar-me a llegir els llibres que m'han agradat al cap d'un temps. Que maco! Amb aquest, al seu darrera , en van venir molts i molts més. A veure si us causa tan bona impressió com a mi.^-^.

p.d: Stay. uauuu

3 comentaris:

  1. Jo tb tinc aquest costum i m'agrada!

    La portada em recorda uns que tb vaig llegir fa molts anys, Junts! que era la història d'una parella. Cada capítol descrit per cada personatge. Ara, un recurs ja molt suat, xò fa més de 15 anys enrere era molt novedós.

    Me l'apunto!

    ResponElimina
  2. Bon costum, cap lectura és igual. No conec a l'autora, com la rits, prenc nota

    ResponElimina
  3. rits: Sí. Era el mateix dibuixant de portades. La de junts, Finalment junts, la Festa d'en Ralph.^-^ Em sembla que et pot agradar. Ja em diràs què.

    Loreto: Benvinguda al blog. Vaig llegir la teva llista de lectures i m'adono que encara em queden molts escriptors per conèixer. A veure si t'agrada.^-^

    ResponElimina