dimecres, 29 de gener de 2014

Això va de números.

Si Catalunya aporta 46 milions d'euros i se n'hi tornen 31 existeix una diferència de 14 milions que es reperteixen entre uns quants beneficiats.

Si per contra una altra comunitat X aporta 4 milions d'euros i se n'hi tornen 6 existeix una diferència de 2 milions positius que hauran hagut de prendre d'una altra comunitat.

No m'estranya que no vulguin publicar les balances fiscals. Els hi sortiria el tret per la culata. Quina colla...

p.d: Reconec que últimament parlo massa de política. Es que em posen dels nervis.Buffff! Intentaré no fer-ho tant. Per cert les dades estan extretes d'aquí.

3 comentaris:

 1. No sé si aquests números són fiables o no, però el que és cert és que rebem menys del que donem, i no deixes en calces a les regions que són el motor del país per afavorir les rèmores si ets un mínim d'intel·ligent. O no ho són gens, o són molt malintencionats.

  ResponElimina
 2. Avui el meu bloc compleix 8 anys i faries que fos el bloc més feliç de la catosfera si et passessis a felicitar-lo, moltes gràcies!

  ResponElimina
 3. Xexu:Els números que no són fiables seran els que ens ensenyaran ara amb el nou mètode del Sr. Fuente. Aquells si que seran esbiaixats del tot.^-^
  pons007: Felicitats de nou pels teus 8 anys. Fet!

  ResponElimina