dijous, 12 de desembre del 2013

Si i si


Companys, avui hem fet història!
Demà els voltors se'ns tiraran al damunt, però hem rebut molts cops i ja n'estem tips. En certa manera em fan llàstima perquè mai podran sentir el que sentim pel nostre país. Sóc tan feliç...

P.d: No ho faig mai, però m'agradaria recordar a totes les persones que volien el mateix que nosaltres i les hem perdut pel camí. Si n'estarien de feliços.

8 comentaris:

  1. Si algun dia aconseguim ser independents, serà el moment de fer un bon homenatge a tots aquells que s'han quedat pel camí i no ho podran veure. Per poder arribar a aquest moment cal que fem la feina abans, ara ens toca, i ho farem per nosaltres i per ells.

    ResponElimina
  2. Sí i Sí! t'envio al twitter i poso l'etiqueta #SíSí, que ja està a dalt de tot...

    ResponElimina
  3. Xexu: Bé, d'acord. Potser m'he emocionat abans d'hora, però és que no ho puc evitar. Sí, sí i mil vegades si.
    Carme: No m'estranya Carme. Sí i sí.

    ResponElimina
  4. Sí, sí, i tants sís com calguin. Malgrat tot però, ho veig molt difícil. Nosaltres tenim la raó, ells la força bruta. I els qui tenen la força bruta, la legalitat se la fan a mida.

    ResponElimina
  5. Sí-Sí
    Doble Sí
    Sí + Sí
    Sí al quadrat ;-))

    Sí i Sí a la INDEPENDÈNCIA!!

    ResponElimina
  6. Jo també si i si tantes vegades com calgui. Entenc perfectament això del sentiment que dius que només podem entendre nosaltres. És tant cert! Molts d'ells no ho poden entendre encara que n'hi ha que hi posen voluntat. És com el que es sent per una persona quan t'enamores. N'hi ha que no ho poden entendre, doncs assemblat. Però de la segona part, lamento ser aigua-festes, però no diguis blat fins que no sigui al sac i ben lligat! Petons amb quatre barres.

    ResponElimina
  7. sí és una fita històrica tanmateix encara que sí i sí i tots els sis que facin falta no tinc gaire clar això de les dues preguntes

    ResponElimina
  8. L'home del sac: Poden tenir la força bruta, però els hi falta la intel·ligència i quan fallin nosaltres estarem allà per aprofitar-ho.

    Assumpta: I tantes formes més. Sempre sí. Estic completament d'acord amb el que dius.

    Laura:^-^ si pot ser m'he precipitat una mica. Ara cal treballar i treballar.

    Elfreelang: Ara cal treballar perquè la gent les entengui bé i que quan siguin al davant ho facin sense cap mena de dubte. Està clar que aquesta pregunta vol generar tres vies , però en realitat només n'existeixen dues.

    ResponElimina