divendres, 20 de desembre del 2013

La nina adormida

El 1999 en Daniel Pell va asessinar a tota una família. Només va sobreviure ula nena que s'havia amagat entre els nines. Els mitjans de comunicació la van batejar com la "nina adormida". L'assassí va ser condemnat a cadena perpètua i el van començar anomenar com el "fill d'en Manson".
Com el reconegut assassí Pell també tenia una família capaç de cometre els actes més terribles per ell.

L'agent especial Kathryn Dance és una experta en l'anàlisi del llenguatge corporal. Quan Dance s'enfronta a Pell, el que percep la deixa horroritzada i fascinada a la vegada. Però quan Pell s'escapa de la presó...
Jeffery Deaver

p.d: En Jeffery Deaver és conegut pel llibre " El col·leccionista d'ossos", però quan comences un dels seus llibres no pots parar. Són molt recomanables.

p.d2: Sra. Camacho, CALLI SI US PLAU. Estic tan tipa de sentir-la que m'hauré de comprar uns taps.

3 comentaris:

  1. Interessant argument. Diries que s'assembla a John Verdon? Millor? Pitjor? Ho dic perquè podria apuntar-me'l, però ja saps que a tu et solen agradar més que a mi, i en tinc un munt a la llista. Com que no el conec de res, m'he d'assegurar que val la pena.

    ResponElimina
  2. Inquietant aquesta història. No és gaire el meu estil de lectura però no descar-t'ho fer-ne un tast.

    ResponElimina
  3. Xexu: No t'agradarà la meva rsposta. Per mi són diferents. En Deaver em deixa intrigada des del final. Hehehe En Verdon també. no has vist la pel·lícula del col·leccionista d'ossos? Pot ser això et pot fer decantar...
    Laura: És maco. No el descartis. ^-^

    ResponElimina