divendres, 8 de novembre del 2013

Corrent més que el 29


Córre cap aquí.
Baixa per davant.
Vés a pel menjar.
No m'ho trepitgis que he fregat...grgrgrgr.

Aquest poca vergonya li encanta prendre el sol.
Estic esgotada. Passa de tot. grgrgr

4 comentaris:

  1. Com es diu aquesta bèstia, no me'n recordo. Sí que els agrada el sol, sí, sobretot ara que comença a fer fresca. Tenen un morro...

    ResponElimina
  2. Com que això dels gats no és el meu fort, no faré cap comentari sobre el tema, però si que em fa gràcia comentar el títol. Perquè jo en conec una petita variació.

    A casa meva deien "Dóna més voltes que el 29" i jo de petita pensava que volia dir el número 29, ja que de traços arrodonits, ell, ens obligava a fer voltes amb el llapis, però no. El 29 era un tramvia de circumval·lació, que en comptes de tenir un recorregut d'anada i l'invers de tornada, tenia un recorregut tancar i circular. Potser ja ho sabíeu, però igualment m'ha fet gràcia explicar-ho.

    ResponElimina
  3. XeXu: El seu nom de blogger és Romeu. El seu nom real és igual com el gos d'en Tintin^-^.
    Carme: No la coneixia aquesta anècdota. És una frase que sempre s'ha dit i es diu per casa però que no saps massa bé l'origen. m'ha agradat molt que expliquessis l'origen. Moltíssimes gràcies. Doncs si que ha donat voltes aquest tramvia, perquè entenc que tu la senties per la zona de Barcelona i la meva situació és més aviat a les comarques gironines. Moltes gràcies Carme.

    ResponElimina
  4. Deixa'l fer, es casa seva, tu només ets una inquilina ara.

    ResponElimina