dimecres, 23 d’octubre del 2013

La botiga dels records perduts.

El marit de la Lily va morir en un accident de cotxe fa uns mesos. Ella se sent perduda. Ha passat de tenir-ho tot a no saber com omplir els dies. De tota manera, en lloc de deixar-se vèncer per la depressió decideix marxar de Seattle, rumb a una nova vida.
Tot passejant pels carrers de Fairport descobreix una caseta de dues plantes de color groc. És el lloc ideal per començar una nova aventura. A la planta baixa hi ha prou espai per muntar-hi una botiga. La seva vida tornarà a començar a partir d'unes quantes peces de roba vintage exposades a la botiga, que ben aviat esdevindrà un lloc central a la vida de la comunitat.
Així que s'hi instal·la troba una gateta abandonada, un animal molt especial que té el poder d'entendre l'ànima dels éssers humans. Gràcies a la mixeta, la Lily es guanyarà la confiança dels veïns, que busquen a la botiga una nova manera de veure's a si mateixos.
 
Anjali Banerjee
 
P.D: Aquest és el típic exemple de com una portada de llibre t'atrau a llegir-l'ho.
M'ha agradat molt. En certa manera m'ha recordat als llibres d'en Francesc Miralles.

(...)Semblo absent però estic aquí,eh?

3 comentaris:

  1. Un curiós argument, però diríem que aquest és un d'aquells llibres per dones? Justament avui pensava (de nou) que hauria de llegir alguna cosa de Francesc Miralles, però no dels ensucrats, sinó dels altres!

    ResponElimina
  2. Ensucrat en Miralles? Hehehe
    Doncs aquest penso que t'agradaria. A tu que t'agraden les mixetes, aquesta que surt en aquí és força protagonista^-^.

    ResponElimina