divendres, 13 de setembre de 2013

El caldo fa xup xup

Amb les indiferències del gran regne , hostilitats i comentaris de parvulari només fan que el caldo bulli més de pressa.
I quan bull i no li fas cas l'únic que generes és que et vessi i tot et faci pudor de sucarrim. Quin rídícul que estan fent.

Ah per cert ha aparegut una pàgina per donar les gràcies al primer ministre letó. Us deixo l'enllaç.

P.d: Amb els blogs enllaçats hi ha un munt de blogs per visitar. Paciència!
P.d 2: Oh quines ganes d'escudella i carn d'olla!!!mmm

5 comentaris:

 1. Em sembla que s'ha sobredimensionat això del primer ministre letó. Quina importància té aquest home a nivell europeu? Nosaltres ens agafem a un ferro roent, necessitem l'aprovació d'algú, però això no ens traurà de pobres. Que parlin els que han de parlar i deixem-nos de punyetes.

  ResponElimina
 2. tercer intent de deixar un comentari a vure si ara el senyor blogger em deixa....
  que si que fa xup xup i fins i tot treu fum....

  ResponElimina
 3. XeXu:Si vols esperar els que han de parlar ja pots esperar assegut. Europa està " que li tremolen les cames" amb les amenaces del gran regne. No si posarà pas. I Espanya? Buf! Espanya ja ens saps la resposta. No. El que cal és una gran majoria d'estats que ens acceptin com a país. I que tot i les amenaces que reben del govern espanyol siguin valents.
  De moment ja en tenim dos. Letònia i Lituània.

  Elfreelang:Ostres! Tant t'ha costat? Això que no he canviat res. Aquí també treiem fum.

  ResponElimina
 4. Ara mateix em menjaria un bon plat d'escudella... abans que vessi. :) té bona pinta la teva foto.

  pel que fa a les opinions dels altres països, jo penso que més val això que res i que tot és començar ... tot i que complicada n'està la cosa, amb aquest espanyols...

  ResponElimina
 5. Carme: Amb tants pocs dies com ha canviat la situació, però tan per ells com per nosaltres.Ells perseguin a tot Deú. Nosaltres ens ha fet molt més forts!

  ResponElimina