dimecres, 3 de juliol del 2013

La Helen no pot dormir

Les germanes Walsh han tornat...

Als trenta-quatre anys , la vida de la Helen Walsh s'ensorra: ha de tornar a casa dels pares perquè no pot pagar la hipoteca, la seva feina com a investigadora privada s'ha esgotat i el seu estimat xicot insisteix a portar-se bé amb la seva exdona.
I tot d'una, reapareix el seu perillós i sexi ex, en Jay Parker, per fer-li un encàrrec que no pot refusar: en Wayne Diffney, un dels quatre components de la banda musical masculina més famosa de tot Irlanda, ha desaparegut una setmana abans del primer concert de la nova gira.
Marian Keyes.

P.D: La llàstima dels llibres de la Marian Keyes és que te'ls acabes en 4 dies i per tornar-ne a llegir un altre cal esperar ben bé un any.
P.D2: M'acabo de menjar dos berlines d'aquelles petitones,mmm...exquisites. Segur que demà em passen factura. Ja és hora de que visualitzi el meu jo fent una mica d'esport. Això passa de mida.

5 comentaris:

  1. Caram, si fas que soni interessant i tot! No he llegit res de la Marian Keyes i sempre m'han dit que tenen alguna coseta més que no pas nyonyeria. De moment no m'ho plantejo, però amb l'argument ja es veu que deu tenir molt de suc.

    A partir de demà, a sortir a córrer!

    ResponElimina
  2. M'apunt la referència!
    Pla B: a partir de demà, a sortir a caminar, amb auriculars...
    ;-)

    ResponElimina
  3. Gràcies a tots dos pels vostres consells d'esport!!

    XeXu: Les històries de les germanes Walsh no són de vida fàcil. En tots els llibres ha tractat diferents situacions. Una mare soltera, l'altra drogues, l'altra viudetat i aquesta última ja ho has llegit.
    Podries provar-ho ^-^. Crec que et podrien acabar agradant.
    Avui cauen gotes, millor que ho deixi per demà^-^ heheheh.

    Xicarandana: A veure si t'agrada. Ja m'ho diràs. He caminat una estona, però tornant m'han portat en cotxe.^-^M'haig d'imposar.

    ResponElimina
  4. De la Marian Keynes només he llegit Shushi per principiants i fa una pila d'anys....
    És d'aquelles autores que dius, si, xò mai trobo el moment.

    ResponElimina
  5. rits:Doncs així ja ho saps, a trobar el moment...^-^

    ResponElimina