divendres, 14 de juny del 2013

Brindem?



Aquests dies només fem que brindar amb cervesa per desafiar un dictador com Erdogan...des de la distància.

Visca per una Turquia lliure.


P.D: Erdogan ha prohibit pràcticament el consum d'alcohol.



2 comentaris:

  1. Ostres, no estic gens al cas sobre aquest tema, però espero que em perdonis si utilitzo aquest espai per explicar-te una altra cosa (i així dissimulo que no sé res del que està passant a Turquia!).

    Et volia aclarir el dubte sobre el Matagalls. El Matagalls és un dels cims del Montseny, de gairebé 1700 metres, el tercer més alt del massís, després del Turó de l'Home i Les Agudes. Aquest cim, que com veus és petitet, és el que vaig fer l'altre dia.

    Després està la Matagalls-Montserrat, que és una travessa molt coneguda que es fa des del cim del Matagalls fins a la Muntanya de Montserrat. És tan coneguda que la fa molta gent, però uns la fan xino-xano i els altres la fan corrent com uns desesperats. Són 85.5km que es tracta de fer en 24h. Jo crec que és molt bèstia, però s'hi apunta molta gent. De moment, em sembla que ni m'ho plantejo...

    ResponElimina
  2. XeXu: ^-^No passa res...Ah! Jo em pensava que era la Matagalls de Montserrat, la que ensenyen per la tv que es passen les 24 hores corrent. Bé, tot i així la Matagalls del Montseny també té la seva alçada. Amb 1700 m. ja es deu notar amb la respiració. No m'ho conec massa.

    ResponElimina