dijous, 23 de maig del 2013

Viatge llampec



M'agraden els viatges llampecs ...

P.D: Prometo escriure més. Tinc un cansament al damunt...han estat tres dies molt intensos.

8 comentaris:

  1. vigila no prometis coses que no pots complir...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Es una maltractadora a la xarxa on samaga i fa jocs bruts.No se qui es i vosaltres?poeta !!que asco ! On viu ?que fa ?com es la seva jeta ?Ja shan acabat els recitals i les msndangues per tu reina.Tu hora oscura, ti alma fea, tus manos suciad todo eso es lo que te queda fdo. El sr de las Alturas. Cri.

      Elimina
  2. Londres? Ens n'explicaràs alguna cosa?

    ResponElimina
    Respostes
    1. si, t´explico el que ha PASSAT A FACEBOOK en el transcurso de dos aÑOos. gRUPO de mujeres con deseos insatisfechos acosan artista que tiene Facebook con ellas en masa. La más antigua puede ser ella, la que inicio el adebacke en contra de la cultura y el arte. No entiendo como esta tía puede leer poesía en lugares públicos, al próximo acontecimiento iré a conocerla, porque yo soy la persona responsable de destapar esa mera en la que ella esta sumergida hasta la nariz.

      Elimina
  3. pons007: ho tindré present.:P

    XeXu: Amb 3 dies no n'hi ha prou. A Londres s'han de veure moltes coses. És una ciutat preciosa i molt recomanable de visitar. El barri Sheperd's Bush està bé. El menjar no és res de l'altre món. Hi ha tantes coses per veure...la Torre de Londres, la catedral de St. Paul, el british, la national galerie, el campden, el portobello,els pubs, el metro, l'autobús típic. Una recomanació: abans de marxar fes un plànning del que t'agradaria veure.

    ResponElimina
  4. ho tindré present.:P
    no esperava menos de tu, porque articulo y demás a la hoguera de les vainitas i del gas a la tele5, si sálvame de luxe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  5. Te la ganaste oh... que te vi siN fé,
    oi que te trovo a faltar !!! ai.. pues mira que YO NO :O !!!! B:) !!!!!!!!!
    mira, DESAYUNA PRIMERO I luego te pones en serio i ___________________________ escriu el que has fet i veras que ni bé ni malamente ES POT PERDONAR LA TEVA CONDUCTA SEXUALMENTE EXPLICITA cap A unA expresión no verbal SIMBOLICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    que aquí cuán s´expulsa per la boca, cuan s´escupen babes a tot home viven que sigue atractivE, senyogara tu conocesSSSSSSS ?
    Jo si, i fas un lio de la vida de les persones amb fotos pornos que mai ets tu, vols veure una tía de veritat. oh.. Ly Arte .
    El lema a de les plastelines............. te´l RETIRO no tens dret a tocar cap de les barres de color, perquè ja et vaig dir que no spot gafar toda de cop i berreuar-la perquè queda de color de MERDA i axil ha quedar el teu blog que se´n va a la porra la tela poca discrecció i el ten escalfament naturalmente tòxic. J
    o manipulo plastelina, amb les nenes i nenas, sapo, tinc una causa JUSTA per POSAR a la báscula de la CUINETA de les meses FILLES, amb toas les estrés necessàris per DemanaR EL TANCAMENT al Sr. GoOgleGuum de FRESA.
    aRA FARÉ LA sol.licitud de BECARIA I parlaré amb el RECTOR perquè la tela conducta és abusiva amb les TIOS DE DES FA 3 ANYS que...... PRECISAMENTE vaig montar jo sola la tabla des de la que t´escric,
    acuestes cartas de lobos aullando como la tela amiguita 22@ ....., i jo la montaba tranquilamente, sapS, BRICOMANIA,
    I EL senior Gara em dei del wasssup pelé de tonteareis .... !!!!!!!!,
    miramira !!!!!! apuesta que m´ho PASSO superxaxiDIVER AMB ella,
    que és la más calienta de la XARXA que va enlazar l´altera, la de l´arracada i el mes casting de barritas de merluzas que SOU !1 I l´avenida a la TAULA just darrera de la línea vermellla que és el zoom del director d´AQUEST FESTIVAL DE FI DE CURS, on se´m van robar les dues arrecades, a diferencia de LA LOLA que nomás li veu robar UNA, i axil entretejes, la de SylvisLG MICROONDONDASme pastel rato en el trabajo haciendo MAS MARACAY de la que yo tengo, y res que el casting salir rana que luego en el colé del NIU se convirtió en POLVOS MAGICOS de la mano de nuestra niña más AUTENTICA del repertorio de NIÑOS SUPRASENSIBLES Y NO AUTOMATICOS ,y nada.. que llegué al colé con el traje y americana negro que me dijo tu @miga del alma que era imprescindible para cocinar en directo las merluzas, que la otra ocupada con el baldosen de la cocina y sin pendientes, y va la SECRE y me dice..oye..tu vienes a este trabajo de patio y lucharon de sopa que te quitan la olla entera con estas pintas de executiveagrssivepuesta ?¿?¿?¿?¿?¿¿?¿?¿
    ON----- >>>
    I JO LI DIC jolin no me seas tan crítica que en mi doble FAXEBOOK ME han dicho que la estación d´ella para llegar a mi esta en el GUIANDO,
    SUBIENDO POR GRÀCIA, que otro día te cuento los acontecimientos con los del bolo, que yo MANAGER a la FUERZA POR el AQUARIO,
    i allí ese colé !!!!
    i justo al lado ese lugar en el que vas a triunfar y sales deprimido porque la SYLVIS TE DICE...OYE TU QUE haces que coño haces para llamarte igual que yo y ESTAR INFINITAMENTE más RICA que yo ??
    Y YO LE CONTESTO MIRA sYLVIS..
    La receta del éxito es LA NEURONA QUE TE FALTA PARA poder pensar quien soy ...,que te acuerdas muy bien pero no !!!!, es la que te va a conducir y resolver LA ECUACION LOGAR´TIMICA que te propone LY ART E !!!!!
    https://youtu.be/vX-4u5v7Er0

    ResponElimina
  6. HOLA jORDI, no soc de Barcelona i soc coach. Estíc difonen en la xara un amltracte que ara t´explico. He contactar amb tu perquè al tea poble viv una de les implicadas i responsable d´AQUESTS-------->>>> FETS DELICTIUS. eS amiga tema al Facebook treballla en un pans. Ja saos qui ES. Emoticono unsure Hola, si SEGUIS MI CRONO fcbk vereis q esta pasando MALTRATOPSICOLOGICOREDSOCIALFCBKTWITT,estamos haciendo----->>difusión cadena HUMANA para ayudar a un ARTISTA que ha SUFRIDO durante dos AÑOS DE MANERA <<<<-------ININTERRUMDA un MALTRATO en manos de unas mujeres ADICTAS A LA RED, que le ha mantenido ENCERRADO EN casa, CON EL MIEDO al máximo. si podeis ayudarnos en algo , difusión, orientación soporte, la denuncia en juzgado de momento la sostenemos como último recurso porque es difícil probar lo que ha sucedido durante dos años, aunque ahora si que hay documentos ya que el buzón de correo del afectado, de la víctima no deja de llenarse de amenazas hace su persona y hacia la mía que soy la coach de este proceso tan duro.Saludos. gracias por leer estas lineas, gracias por vuestra aportación social.

    ResponElimina