dijous, 28 de març del 2013

Tot torna...


Diuen que la història es repeteix.
En una de les últimes crisis semblants a la de la situació actual a Europa va sortir escollit democràticament un dels pitjors dictadors de tota la història.

El cartell electoral del seu partit deia...
Us donaré treball, us donaré pa, us donaré vivenda.
Tot torna...

P.D: Sol torna...

4 comentaris:

  1. Dóna que pensar... I sense anar tan enfora: aquí, a un altre tipus amb bigot li va anar que ni pintat que el govern de la r€epública fés aigua i no anàs unit.

    PD.: mmm, m'agrada...

    ResponElimina
  2. Dona, no sé, vull creure que hi ha situacions que no es repetiran, però la veritat és que de l'ésser humà ja m'espero qualsevol cosa...

    ResponElimina
  3. me n'alegro que hagis fet aquest post....no pas per què sigui alegre sinó perquè molts obliden que darrere de criticar a la totalitat de la democràcia i de carrega-se els partits ull! que la demagògia i els dictadors poden aparèixer! de fet a Grècia ja han aparegut partits que es reivindiques clarament nazis....
    és més Hitler criticava la democràcia i reclamava democràcia real .....hem d'estar a l'aguait!

    ResponElimina
  4. Xicarandana: De les desgràcies dels altres sempre se'n beneficien uns quants...Sona bé, oi?
    XeXu: Actualment hi ha partits polítics que diuen coses pitjors que el que deia el cartell electoral del nazisme. I n'hi ha molts que es pensen que l'holocaust va ser una exageració. Espero que no es repeteixi.
    Elfreelang: El que no sap molta gent és que Hitler va guanyar unes eleccions. Completament d'acord amb el que dius.Hem d'estar a l'aguait.

    ResponElimina