dissabte, 9 de març del 2013

42.500

Fa tretze anys un grup d'investigadors del del Museu memorial de l'holocaust van decidir fer una recerca de tots els camps de treball, guettos, camps de concentració i fàbriques de crematoris que els nazis havien establert per tot Europa.
S'imaginaven uns resultats (7000), però els resultats han estat esfaraïdors. 42500.

P.D1:S'ha agafat per costum que molts poítics s'omplin la boca amb paraules comparant el nazisme. Més valdria que agafessin un llibre i comencessin a recordar la tragèdia mundial que va resultar aquest genocidi.

P.D2: Una més. Seven nation army

3 comentaris:

  1. tens tota la raó del món, xifres encara més esgarrifoses del que sabíem, i absolutament execrable l'ús de paraules que tenen un significat massa buit per gent imbecil que les usa endebades, insultant aixi els milers de persones torturades, assassinades i humiliades pel nazisme....a veure si llegeixen història! em temo però que sobra estupidesa , ignorància i mala fe...

    ResponElimina
  2. Sí, fot molta gràcia que titllin de nazis els que demanen democràcia, i que ho facin precisament els més intransigents. Que a sobre, demostren ser uns incultes, perquè comparar el que passa a Catalunya amb un règim nazi és, a banda de vergonyós, una estupidesa monumental, i una falta de respecte que mereixeria un càstig exemplar. Però ningú no els dirà res a aquests, és clar.

    ResponElimina
  3. Elfreelang, Xexu: teniu raó. Per desgràcia hi ha massa gent, que ens governa, que es pren a la lleugera aquestes paraules. Alguns els hi convindria fer una mica de memòria, si és que la conserven.
    Gràcies pels vostres comentaris.

    ResponElimina