dimarts, 8 de gener del 2013

Preferències pessimistes




Quan un país prefereix una botiga de menjar escombraria als llibres és que tenim un problema molt greu.

P.D: Els llibres voladors del Sr. Morris Lessmore.

8 comentaris:

  1. Home, no és ben bé així. La llibreria no pot fer front a les despeses perquè no ven prou, tot i que sembla que paga un lloguer irrisori per la zona en la que es troba. Si han de tancar el local queda buit i l'adquireix una súpercadena de menjar ràpid, que pagarà molt més lloguer. Ningú no els ajudarà ni els prefereix, senzillament, ells ho poden pagar. És així.

    ResponElimina
  2. primer van ser els videoclubs, ara les llibreries, qui serà el següent?

    ResponElimina
  3. .....I ELS CINEMAS.....I LAS BOTIGUES DE MUSICA......VISCA LA PIRATERIA¡¡¡¡¡. ENTRE EL GOBERN AMB EL IVA,I "ELS LLESTOS AMB RED" "MECACHIS QUE LISTOS SEMOS".....SU VAL FER CULTURA?.

    ResponElimina
  4. Amb un click tens tots els llibres a l'abast, i de franc. La immensa majoria dels propietaris de e-readers ho fan. Conseqüència lògica, encara que injusta.

    Pregunta: la gent llegeix més, d'aquesta manera? O passa com el cine i la música, que no hi ha temps per digerir -i pensar- tanta cosa?

    ResponElimina
  5. Carme: I avui Cromosoma.
    XeXu:De totes maneres, sigui la història que sigui al darrera,quedi evident que els llibres no es venen, és a dir, la gent no llegeix. Com la tv porqueria pot tenir tanta audiència i els llibres no motiven? Ara mateix em faig aquestes preguntes.
    pons007: El següent...les Tres bessones?^-^
    Oliva: Cal buscar una manera de motivar a la gent per incentivar-los.
    Xicarandana: No hi ha temps per llegir però si per veure la tv porqueria, no s'acaba d'entendre...no acabo d'entendre.

    ResponElimina
  6. Es va perdent l'essència de les coses properes, de tracte que ens donava als clients el comerciant de tota la vida, que a part de treballar disfrutava.

    ResponElimina
  7. Sisco:S'estan perdent tantes coses bones...

    ResponElimina