dimecres, 21 de novembre del 2012

Fotem-li pebrots.



En Sharif ens ha penjat un altre video.
És fantàstic.

P.D: M'agraden els vespres verds...

6 comentaris:

  1. Gràcies un cop més per penjar el vídeo, ja compto que els veuré aquí! Quin goig, realment aquest home ens està emocionant, i la seva amiga no és per menys. Em fa por que qualsevol dia es destapi que és una cosa publicitària d'algú, però de moment ens sorprèn i esperona molt. Que continuï així el bo d'en Sharif!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dolent seria que fos publicitat de la Coca-cola, per exemple hehehe... però imagina que són uns spots fets amb el patrocini d'alguna associació catalana, no sé, d'Òmnium cultural (per dir alguna cosa, que jo no en tinc ni idea, eh?) doncs a mi em semblaria fantàstic :-)))

      Elimina
    2. Es perdria la màgia. Se suposa que aquest paio va ensopegar-se amb la manifestació del 11 de setembre per casualitat, i a arrel d'això se li va despertar la vena catalanòfila. Si ara resulta que està patrocinat, ens haurà estat mentint, i ja saps com em prenc jo que algú es faci passar per algú altre i em prengui el pèl.

      Elimina
  2. En una tertulia -no recordo si a tv3 o al 8- varen parlar-ne i un dels tertulians va dir coneixer qui està darrera del video però no va voler desvelar el secret fins després de les el·leccions... (!!!)

    ResponElimina
  3. A mi també m'agraden força aquests vídeos, al Sharif el vaig seguint al Tuiter :-)

    Això sí, cada dia tinc més convenciment que al darrera hi deu haver algun partit o, potser, associació... no sé... cosa que, d'altra banda, no em semblaria gens malament, al contrari. La campanya hauria resultat imaginativa, curiosa i, sobre tot, pot servir, veritablement, per internacionalitzar la "causa" catalana ;-)))

    ResponElimina
  4. No puc més. Demà us contesto.Gràcies

    ResponElimina