diumenge, 9 de setembre del 2012

I'm still standing!



Que Catalunya demana i Extremadura paga?
Ostres!A qui pretenen enganyar? Però de "què" estem envoltats?
Ja seria hora que certs dirigents agafessin un llibre i n'aprenguessin una mica.


P.D: Quadre de Julian Opie.
P.D2: Ja poden anar dient: I'm still standing!

6 comentaris:

  1. Uf! Quin tema més complicat. Ara imagina tu que Catalunya s'independitza d'Espanya, perquè ningú no veu clar el tema de la solidaritat entre territoris. Jo no visc a Barcelona, i estic tip de veure com els meus impostos serveixen per pagar els metros i els trens de rodalies i les infrastructures dels barcelonins, mentre a les comarques ens hem de conformar amb autobusos cada dues hores. Demanaré la independència del Vallès, de Lleida i de Tarragona. I de Girona. I de l'Ebre. L'argument de la pasta és un ml argument, encara que només ens n'adonem quan ho diuen des "d'allà".

    ResponElimina
  2. El que no tenen en compte és el que Catalunya ha pagat prèviament, abans de demanar.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si creus que els catalans hem pagat el subsidi d'atur d'algun extremeny o andalús li podries demanar que te'l torni, i potser així podràs tapar una mica del forat del Millet o de Banca Catalana. Però fes-ho personalment.

      Elimina
  3. Peonades d'Extremadura: s'apugen en un 0,5! el que s'ha dignat a demanar personalment és el propi president de la comunitat en qüestió i no m'estranya ells poden anar tirant de beta amb els diners aportats des d'aquí....el cas Millet és un cas de corrupció intolerable , i només aquí hi ha corrupció? de tots és sabut el que passa amb les peonades?
    Visca Catalunya!

    ResponElimina
  4. Lluís:Benvingut Lluís! Em sembla que no som de la mateixa opinió. M'agrada que diguis la teva. Jo tampoc sóc de Barcelona,més aviat d'amunt, amunt. Et puc ben assegurar que gran part dels teus impostos van a parar en el teu municipi. Vull la independència de Catalunya. Per mi cada comentari d'aquests "trapelles" dels que ens envolten és una punyalada al cor. I tan de bo pogués viure a St Pere de Torelló, perquè ells ja la tenen i de mica en mica Catalunya l'aconseguirà tenint.^-^

    XeXu:No s'enteren ni de mitja pel·lícula. I encara que tinguin tanta llengua. :P(No han vist la meva ^-^)

    Elfreelang:A tots els països hi ha porqueria. La nostra és en Millet. El d'Extremadura ja no et dic res, perquè m'encenc.^-^

    L'home del sac: Quina colla! grgrgr...

    ResponElimina