diumenge, 8 de juliol del 2012

On no arriba la televisió...

Ara és la nostra!
Aquests dies entre el 29 de juny i el 8 de juliol s'han estat celebrant els Skygames 2012, campionats del món de curses d'altitud.
Fins aquí res sorprenent.
Ara bé, el corredor Jessed Hernández ha estat el vencedor de la mitja marató, però com que representava les seleccions catalanes ha desaparegut del podi i s'ha quedat sense medalla.

P.D: Es veu que aquesta ja és una pràctica comuna.
P.D2: Sou els meus herois!

5 comentaris:

  1. No ho he acabat d'entendre. Ell sabia que si representava a Catalunya podia participar (gràcies a una categoria que s'han inventat), però no optava a medalla, però si a rebre el premi. Sigui com sigui, ha volgut participar com a català i no com a espanyol, i això ja està molt bé. Sembla que a la cursa femenina ha guanyat una altra catalana, però participant com a espanyola, i a aquesta sí que l'han deixat pujar al podi.

    ResponElimina
  2. Els xicots de TV3 no han tingut temps de fer-se'n ressó ja que aquest cap de setmana han hagut de dedicar tota la informació esportiva a les gestes assolides pels españols al món del motor.

    ResponElimina
  3. Espanya ja no sap que fer perquè augmenti el nombre d'independentistes.

    ResponElimina
  4. XeXu:Ho has explicat molt bé.Però no ho trobes ridícul que prefereixin donar la medalla al japonès ( el segon) que no pas al català, per existir incompetències d'acord amb el tribunal de representació de països. Tot plegat de traca i mocador.

    MARTELL DE REUS: Amb el munt de cadenes que hi ha i que encara hàgim d'aguantar les gestes dels pilots del món del motor. Senyors que el món no s'atura quan fan cursa de F1. No els entenc. Molt ben dit.

    Josep:hehehe... molt bona. És cert, ja no saben que fer, però ens encaminen cap al camí correcte.

    ResponElimina
  5. També és el meu heroi!
    Orgull català!

    ResponElimina