diumenge, 15 de juliol del 2012

Moments


De vegades em pregunto en quin moment es va deixar de perdre la vergonya, en quin punt vam deixar-nos el respecte cap els demés enrere...
Gràcies Sra. Fabra per demostrar-nos una vegada més com són de veritat molts polítics.
Dispensi'm de no penjar una foto seva, però és que la seva imatge em provoca rebuig.
Aquesta sí que va per vostè.( extreta especialment de la xarxa). Fotis!

13 comentaris:

  1. Gràcies!!! I tot i així la gent continua com si res, ja no entenc res

    ResponElimina
  2. He vist el vídeo fa una estona i m'ha semblat fantàstic, fem-ne difusió i que se senti, fem la vida impossible a aquesta dona fins que hagi de dimitir. No servirà per a res, però almenys això, que es foti!

    ResponElimina
  3. Jo he tuitejat el vídeo :-)

    Per cert, encara suposant que digués ara digués la veritat i que la seva bonica frase no anés dedicada als parats sinó als socialistes, què? Es pensa que ja ha quedat bé? O sigui, en un moment on s'està escanyant més la població, ella el que fa és només pensar en "fotre" als del partit rival? Aplaudir com una estúpida unes mesures terribles (això de l'IVA és molt gros, eh? però molt, molt greu), quan es parla de reduir les prestacions d'atur... el seu cap on és? en demostrar que sumen més vots que el rival?...
    Ja podeu xiular, ja podeu dir que aquestes mesures són injustes, us foteu, que nosaltres som més... i el "contingut" del que estan votant li importa un "comino" (que no sé com es diu en català)
    Que la facin fora, si us plau! Per dignitat! per respecte! per demostrar una mica de vergonya!... Que algú demostri un mínim de responsabilitat!!

    ResponElimina
  4. És sorprenent com aquesta gentussa s'oblida fàcilment que allà hi són posats no per gràcia de déu... si no com a representants d'un poble. Ara bé, la pregunta és si realment aquests personatges acaben essent la veu del poble, o almenys de part d'ell.

    Jo sempre he defensat que tenim el país i els governants que ens mereixem...

    ResponElimina
    Respostes
    1. PORQUET, Amb tots els respectes, però no estic d'acord amb tu... Per què creus que tenim els governants que es mereixem? De veritat tu creus que tota la gent que va votar PP de bona fe (que estic seguríssima que n'hi ha molts) pensant que arreglarien tota la desfeta i el "despilfarro" del PSOE pensaven que en Rajoy faria això? La gent senzilla que el va votar va ser perquè se'l va creure.

      Nosaltres ho veiem tot des del punt de vista català, però... jo crec, i sempre ho he cregut, que per les Espanyes, hi ha gent "de a pie", gent treballadora, gent bona gent, que voten esperant una cosa i se'n troben una altre (votin del color que votin) i no, ningú es mereix viure el que estem vivint alguns. Dir que "tenim el que ens mereixem" és molt injust.

      El meu marit no es mereix de cap manera que, amb el que estem passant, ara ens apugin l'IVA i la retenció de la renda... Dos punyalades de cop... Però, clar, tu deus tenir un sou (bo) a final de mes... i ell és autònom i jo no tinc feina. I no, no ens mereixem que ho facin tan malament, ni uns, ni altes, ni els de més enllà, ni els de més amunt ni els de més avall.

      És molt fàcil dir que tenim el que ens mereixem quan es torna de tres setmanes de viatge... jo no en faré ni un dia... i no, no considero que tinguem el que ens mereixem.

      Ah! No, no sóc votant del PP, que consti. Sóc votant de CiU, no ho he amagat mai, i estava farta de viure al municipi on en Pérez, alcalde socialista, tenia un dels sous més alts de tots els alcaldes de l'Estat, on es descobrien "xanxullus", on la ciutat estava bruta, el meu barri deixat... I estava fins el gorro d'en Montilla i els seus fills a l'escola privadíssima i de les ínfules d'en Benach i el seu "cotxe fantàstic"...


      Per cert, MARIA, el vídeo gairebé ha TRIPLICAT el número de visitants des del meu comentari de quarts de tres fins ara :-DD

      Elimina
    2. ASsumpta, et responc personalment al teu correu, ja que toques alguns temes personals que no vull discutir públicament.

      Elimina
    3. Disculpa, PORQUET, fins ara no he vist el teu correu. Estava fent neteja i tenia l'ordinador apagat. Així doncs, com el comentari jo l'he fet públicament, si t'he ofès doncs et demano disculpes perquè, precisament, si jo he "protestat" ha estat perquè m'he sentit molt dolguda amb això de que "tenim el que ens mereixem"... Jo ho veig diferent, però suposo que tots dos no donem el mateix sentit a aquesta frase.
      Com a mi no m'agrada llegir coses que em fan mal, tampoc voldria haver-te'n fet a tu, la veritat. I ara vaig a respondre el mail :-)

      Elimina
    4. No patiu blogaires! Que jo sóc de bona pasta i l'Assumpta encara més! Ens hem enviat uns correus i hem acabat enviant-nos potxons i abraçades! Si és que hi ha gent amb la que és impossible enfadar-se! Gràcies Assumpta!

      Elimina
  5. Gràcies per les vostres aportacions. Veig que la Sra. Fabra ha escandalitzat a tothom. Us llegiré en calma i us contesto. Moltes gràcies de nou.^-^

    ResponElimina
  6. A tot això, el vídeo ja porta 397.778 visualitzacions :-)

    ResponElimina
  7. rits: Jo tampoc ho entenc, rits.

    XeXu:Saps quina ha estat la resposta? El partit l'ha amonestat per escrit. Ja ho veus.Si no ens queixem a la xarxa de poca cosa serveix. I tot i així...buf...a on estem posats!

    Jordicine: Suposo que ni ho deuen mirar aquesta gent. I si ho fan tan se'ls hi en deu fer.^-^

    El porquet, Assumpta: El que donaria perquè els polítics tinguéssin tan bona entesa com vosaltres dos.
    Tan de bo que la cançó tingui més repercussió, Assmupta, però ja ho veus l'únic que li han fet és amonestar-la per carta. Quin càstig!
    Cada dia ens estan ensenyant més a desconfiar de la política en general i dels polítics. No entenc com no ho veuen.


    Gràcies a tots per les vostres opinions.

    ResponElimina