dimarts, 10 de juliol del 2012

Deixa en pau el dimoni

L’expolicia Dave Gurney encara està provant d’adaptar-se a la jubilació i a les seqüeles de les tres bales que va rebre en el seu últim cas. Res millor per sortir de la depressió que algú que et demana ajuda. La Kim, una jove periodista filla d’una bona amiga, s’ha ficat en un bon embolic. Està fent un reportatge televisiu sobre els familiars de les víctimes d’un assassí en sèrie que no es va descobrir mai. Però furgar en el passat d’un assassí en llibertat té els seus riscos. 
John Verdon

P.D1: No sé que té, (bé si que ho sé) que t'atrapa fins el final.
No va decepcionar amb el  primer, ni amb el segon. Si et va enganxar espera a llegir-te el tercer.

P.D2: Admiro a la gent que decideix fer un gir de 360º a la seva vida, es posin a escriure un cop jubilats i encara em deixin sense aire...

3 comentaris:

  1. No conec l'autor, ni em sona de res el títol.
    És lectura de platja?

    ResponElimina
  2. Una opció de futur, és clar. Vaig llegir el primer i em va agradar força. El segon el tinc pendent, però per alguna estranya raó, és d'aquells que no tinc pressa per llegir. Tard o d'hora caura, suposo, però em sembla que ara per ara, serà tard.

    ResponElimina
  3. Josep: Lectura de platja? hehehe...què consideres lectura de platja? No ho sé. Jo crec que no ho és, almenys els dos llibres anteriors han sortit en èpoques diferents a l'estiu.
    El primer llibre sé que va arribar a la 21èna edició, però bé això no té res a veure. Llegeix i ja em diràs que tal.^^

    XeXu:Mmm...ho sé no acaba de ser el teu estil. Ja em diràs que et sembla el segon, si t'agrada més que el primer.^-^

    ResponElimina