diumenge, 19 de febrer del 2012

Qui diu que la música no ensenya?

"I si haguessis vist com reia intentant dir cotó fluix, hagués dit “Despertaferro!” l’almogàver que hi ha en tu. Amic meu, si mai t’hi trobes no t’ho pensis ni un segon i que la filosofia ens ensenyi a veure el món."(...)

El que ens ensenya la música és increïble...
Avui m'he vist buscant de nou els llibres de filosofia del batxillerat després de sentir la música dels Amics de les arts.
Qui diu que la música no ensenya?

P.D: Que bons que són aquests nanos!

6 comentaris:

  1. I tant que s'apren molt de la música!! de tot.

    Però... he de dir que he escoltat un parell de cops el disc i no em convenç del tot... les lletres, certament son molt bones, i la música molt elaborada, xò tot junt,.... ai no sé,....no em convenç. Les cançons se'm fan llargues, trobo a faltar una tornada facilona (sóc molt comercial, ja ho veig, xò fins i tot Fito de vegades es fa pesat en això de no repetir res) i totes em semblen similars. La que més m'agrada és la del Matrimoni Arnolfini i la que poses. Ja veurem, li hauré de donar més oportunitats, xò de moment, no em fa el pes. Sorry.

    ResponElimina
  2. Aquest disc cada cop m'agrada més. Aquest cap de setmana l'he sentit uns quants cops i tot i que els ritmes són més lents i semblen cançons més grandiloqüents, però les lletres són fantàstiques. Tant és així que avui he decidit fer un post sobre una de les cançons del disc, però no serà encara, em sembla, d'aquí uns dies.

    ResponElimina
  3. esperem que tot l'esforç dels darrers anys no sigui només un somni de plastilina, per això demanem el teu suport al Barça en moments de represa de l'adversari innombrable i esperem amatents el teu comentari en el nostre blog festiu i rebel...gràcies!

    p.s.
    i que visquin els Amics de les Arts i la nostra Núria Feliu!

    ResponElimina
  4. esperem que tot l'esforç dels darrers anys no sigui només un somni de plastilina, per això demanem el teu suport al Barça en moments de represa de l'adversari innombrable i esperem amatents el teu comentari en el nostre blog festiu i rebel...gràcies!

    p.s.
    i que visquin els Amics de les Arts i la nostra Núria Feliu!

    ResponElimina
  5. Uff!!! quan remiro les "anotacions" que feia al llibre de filosofia de COU veig que aleshores estava tan verd com ara.

    ResponElimina
  6. rits: No tothom pot tenir els mateixos gustos; no cal que em demanis perdó^-^.Sempre n'hi ha alguna que enganxa mes que les altres.

    XeXu:M'ha passat el mateix.Quines lletres més bones.Ara la que tinc ficada al cap és "Aquestes alçades de la pel·lícula".uau! M'encanta!

    penyabogarde:Sóc optimista. Encara els podem atrapar.^^

    MARTELL DE REUS: No t'hi capfiquis. Segur que hem madurat mentalment encara que no ens ho sembli.^-^

    ResponElimina