dissabte, 14 de gener del 2012

Quilos, pastetes i sèries de televisió



A una nit de que donin els premis de les sèries (Globus d'or) m'agradaria recomanar-ne una que es defensa per si sola: Homeland.
Molt recomanable per cert!
P.D: Els kg no baixen i els xurros són exquisits. Maria tens un problema!

9 comentaris:

  1. Vaja, o he acabat d'entendre massa de què va, té més pinta de pel·li que de sèrie. Ara, això dels xurros, ho entenc molt millor...

    ResponElimina
  2. Crec que sóc de les poques persones de la catosfera que no segueix cap sèrie (coneixes el blog d'en MARCEL? està absolutament al dia en totes aquestes coses), però és que, com sempre estic mirant blogs, gairebé no veig res "fix" a la tele.
    Per cert... una mica dura la sèrie, no? A mi em faria patir...

    Això sí, els xurros són boníssims!! A mi també m'agraden molt!
    Si et vols aprimar: El sopar. Redueix el sopar molt, encara que costi. Només una mica de fruita o un iogurt i prou. La resta del dia menja normal sense passar-te. És infal·lible :-))

    ResponElimina
  3. Ai... hehehe... et parlo del blog i no l'enllaço, quin desastre que sóc... a veure Aquí :-)

    ResponElimina
  4. Carai, quina bona pinta té la sèrie!
    I sí, és un problema això dels quilets, però és que el menjar és tan i tan bo... :-)
    Miraré d'aplicar la recomanació de n'Assumpta, ehem, en la mesura que pugui, clar...

    ResponElimina
  5. XeXu:Està molt bé perquè veus amb quin estat mental torna la gent que ha estat segrestada durant molt temps en aquella zona.
    Molt recomanable. Els xurros boníssims també molt recomanables.

    Assumpta:Cap, cap?No el coneixia. Me l'apunto.Els blogs també estan bé i de vegades n'aprens més coses que no pas la tele.
    He vist en el teu blog que no has caigut en temptacions ni per nadal, pelq ue fa la teva dieta. Així només és la nit? Ho provaré. Crec que em costarà...:P

    Xicarandana:Jo també provaré la recomanació.A veure si funciona. Ja en parlaré.^-^

    ResponElimina
  6. mmm, fa mooolt de temps que no menjo xurros! i els kilos tp baixen! ais....
    No conec aquesta série, com sempre ets la primera en parlar-nos-en!

    ResponElimina
  7. Sí, cap, cap :-) Només miro blogs i escolto el Barça per la ràdio :-)

    Sí, al principi costa, no ho nego. Passes gana. Però és que, per aprimar-se, s'ha de passar gana, és l'única forma. Però només és al vespre. Al matí ja pots esmorzar normal, després dinar normal (només vigila no passar-te amb el pa, dolços... però no cal patir... sense exageracions ni de menjar molt ni de menjar poc) i, al vespre, una poma i un iogurt i prou (per exemple) :-)

    Això només al principi... després pots afegir una torradeta i una miqueta de pernil... però sempre controlar molt el sopar.

    Ara jo menjo formatge, fuet... mai en mides grans, mai amb molt de pa: una o dues torradetes. I no recupero pes! (Estic fins i tot sorpresa!!) :-)

    ResponElimina
  8. rits:No et decebrà. Ha guanyat el premi com a millor série. Quan la comences a veure ho entens tot.Diuen que és la preferida de l'Obama.

    Assumpta:Me'ls apunto tots perquè sé que em costarà força. Però ho provaré.
    Aquesta te la recomano perquè aprens a veure tota aquesta gent que ha estat segrestada en aquests països musulmans amb quina mentalitat torna.^-^

    ResponElimina
  9. acceptem la recomanació...necessirem distraccio, el bogardisme està encerclat per l'espectre de Guruceta i el retorn de la caverna blanca...ajut!!!

    ResponElimina