diumenge, 11 de setembre del 2011

Per no dir res...


Les torxes de la diada ens han aclarit els passos.
Cada dia tenim més clar el camí a seguir.
I com diu en Màrius Serra: "Català a l'atac! Visca la llengua viva! I visca el submarinisme!".

P.D: Per no dir res...

6 comentaris:

  1. Déu n'hi do el parlament d'en Quintana, amb dos collons! M'ha agradat molt, i això que no el tinc en massa estima, però s'ha de reconèixer quan algú fa una cosa bé.

    Per cert, em pots explicar això del submarinisme? He sentit la part final del parlament, però no ho he entès.

    ResponElimina
  2. Xexu, t'ho explico jo. Immersió lingüística -> submarinisme. Ja saps que el Marius és un expert en jocs de paraules. Igual que "català" llegit a l'inrevés és el que fa "a l'atac". Li ha quedat rodó.

    ResponElimina
  3. Doncs que així sigui, amunt el submarinisme i a l'atac! Esperem que l'esperit de 11 de setembre surti durant tots els dies de l'any i sobretot pels polítics, que són els qui tenen el poder per fer el que el poble els demana.

    ResponElimina
  4. XeXu:Millor no t'ho podien haver explicat. Després de veure l'enllaç vaig entendre perquè havien dit que el concert havia estat reivindicatiu. I és que fa pensar...els grups actuals catalans són molt bons però no es reivindiquen, s'omplen les butxaques. Això abans no passava!
    Laura:Molt ben explicat, sí senyora. És un geni aquest Màrius.Ens fa valorar el que n'arriba a ser de ric el nostre idioma.
    Barcelona m'enamora: No havia vist tantes senyeres penjades com aquest any. A més a més d'altres anys sempre hi havia el que provocava penjant l'espanyola i aquest any ni una. Comença a ser un bon principi.^-^

    ResponElimina
  5. aquesta nit he somiat que el Parlament declarava la Independència.
    ha estat molt real i fins i tot he plorat d'emoció!
    mai m'havia passar una cosa així...

    ResponElimina
  6. Joan: Tant de bo que el teu somni es faci realitat. Em sembla que jo també ploraria...

    ResponElimina