diumenge, 4 de setembre del 2011

En català ara i sempre



Per què 3 ó 4 famílies han de decidir tot l'ensenyament d'un país?
Però quina mentalitat més tancada té aquesta gent.
Perdoneu, però a la porra tot plegat!

P.D: I de fons...

10 comentaris:

  1. Hola! Jo crec que a aquest país l'educació es un tema pendent bastant important i amb els canvis polítics que em temo que vindran penso que el futur no pinta gaire millor. Salut!

    ResponElimina
  2. Jo ja fa molts anys que he enjegat a la porra els desagradables, molestos i arrogants veïns de l'Oest.

    ResponElimina
  3. Em resulta impossible d'entendre la ràbia que tenen algunes persones a dins. En comptes d'adaptar-se, de posar bona cara, de demanar les coses correctament, ho volen tot a la seva manera, peti qui peti. Injust, molt injust. Però no ens hem de deixar vèncer, més que mai hem de mostrar la voluntat del nostre país, si és que existeix. Ara és moment de comprovar-ho.

    ResponElimina
  4. Jo estic per aplegar dos o tres persones ...no cal més i obligar a que reconeguin la independència de Catalunya....total ells ho fan no? doncs au siguem emprenedors....no ens volen....ni nosaltres ....a volar i en català!

    ResponElimina
  5. A veure, Catalunya i la Catalunya Nord són territoris irredents d'Andorra, si no?

    ResponElimina
  6. Natàlia:Pinta malament però som optimistes i forts,sobretot forts.
    MARTELL DE REUS: Estic amb tu i al temps em reafirma cada vegada més de la meva bona decisió^^.
    XeXu :Per què no ens deixen tenir aquest Estat únic tan desitjat?Jo tampoc els entenc. Se suposa que com més saps millor, oi?Però es veu que en aquí res de res.
    Elfreelang:Conta amb mi. Quin paperàs la justícia.Està podrida i massa partidista. senyors jutges siguin imparcials, siusplau!
    Die Fledermaus:^-^Que curiós!Està clar que a Espanya no ens hi volen i a França encara menys. No sé si Andorra ens tractaria millor. De totes maneres som tan independents...

    ResponElimina
  7. És de bojos, amb l'excusa d'aquestes tres famílies ens volen pendre el pél i una vegada més anar acostant-nos cap al castellà. No, no i no. L'escola en català! Això del bilingüisme és una estafa per anar guanyat terreny al català.

    ResponElimina
  8. Barcelona m'enamora: Completament d'acord amb tu. Això és com una punyalada a l'esquena.

    ResponElimina
  9. És fotut veure-ho tot tant clar i que ens comandin d'aquesta manera! No queda altra que defensar el català amb el que poguem, encara que siguin petites coses: "resistència"!
    PD: una de les "meves" cançons "importants"...

    ResponElimina
  10. Xicarandana:Catalunya resistirà!N'estic convençuda. Cançó: Ah si?^^

    ResponElimina