dimecres, 23 de març del 2011

El dia que un cd català va pujar al capdamunt de les llistes


Els Manel aconsegueixen ser els primers en la llista de vendes com a primer grup de la història cantant en català.Uau!

P.D 1:Un Què tenim...^-^.
P.D 2: Ahir primer gol amb el Deutsch.Quina satisfacció! (últimament em noto com si no tingués masses coses a dir).Deuen ser etapes.^-^

13 comentaris:

  1. No escolto mai els "40 principales", per això em pregunto si ara punxen els Manel com a número 1 en l'emissió que fan per totes les Españes.

    ResponElimina
  2. Això és clarament perquè ja no es compren discos. Ja no hi ha vendes, i quan algú destaca una mica, puja al capdamunt. I si una cosa tenim els catalanets, és que si un artista ens agrada, un dels nostres, aquest ens el comprem. Dubto molt que hagin venut massa a Espanya. Les vendes són en gran majoria aquí a Catalunya, però ja saps, fins a nova ordre, encara formem part d'aquell país.

    D'aquí a unes tres setmanes surt el nou d'Antònia Font, probablement segueixi la mateixa sort, o semblant.

    A mi Manel no m'agraden, i em cauen molt malament. Però he de reconèixer que la cançó 'Boomerang' no està malament.

    ResponElimina
  3. Jo vaig ser dels que el primer dia el vaig anar a comprar.
    Crec que té molta raó en XeXu, de discs no se'n venen i quan algú destaca de seguida és a dalt. El que també deu voler dir que per les espanyes no hi ha ningú que destaqui.
    Jo de discs no en compro mai, però quan un dels nostres m'agrada molt em fa gràcia comprar-lo i també penso que si així els ajudo a que continuïn endavant, doncs ben fet.
    El dia que surti el d'Antònia Font també penso anar a comprar-lo, i el mateix faré amb el d'Obrint Pas.
    De discs de músics de fora no en compro, això no vol dir que no m'agradin, però ni em fa tanta gràcia tenir el disc ni trobo que necessitin la meva aportació.
    Sobre els Manel, també era significatiu que estiguessin entre els 100 més escoltats de l'estat al Spotify...

    ResponElimina
  4. No entre només entre els cent més escoltats, sinó que estaven a la posició 26.
    Els Amics estaven al 44.

    ResponElimina
  5. tornem a coincidir amb temàtica del post!!!!

    Maria, què ens està passant!!!!!!

    I si, pot ser que sigui que els catalans sóm molt patriotes, però i què! a fer-nos sentir!!

    A mi els Manel no m'agraden gaire, per no dir gens. T'ho he de reconèixer, però tenen mèrit t'arribar a tanta gent!

    ResponElimina
  6. Maria, molt bona la presentació de La Garrotxa. Com diu un amic meu: Per aquí, tenim de tot!
    I d'això dels Manel, doncs agradin més o menys sempre prefereixo tenir-los a ells a les llistes i a les emisores que neutralitzin reggaetons i altres mals-sons.
    Ah, i no ens agafis una crisi blocaire tu també!!!

    ResponElimina
  7. Les coses canvien, sortosament. Un petó, MARIA.

    ResponElimina
  8. Al Carrefour són impossibles de trobar.
    Tenen una secció amb els 30 més venuts, però curiosament els Manel no hi són. Ni ells ni cap altre en català...

    ResponElimina
  9. Jo veig molt positiu que el disc de Manel siga el més venut a tot l'estat. Res com la música per a trencar tòpics i obrir ments!

    ResponElimina
  10. MARTELL DE REUS:No t'ho puc dir perquè tampoc els escolto,però la veritat no crec que sonin massa ja que allà funcionen per qui més paga.Com tot...
    XeXu:Sí les vendes van ser majoritàriament a Catalunya,però és igual.Això no els hi treu importància.a veure, a veure estaré pendent dels Antònia Font.He arribat a la conclusió que no et cauen bé per possibles motius:
    a)Et vas trobar amb algun d'ells amb una actitud de "xulo"?
    b)no t'agraden les seves lletres? o
    c)Cap de les dues^-^?
    L'home del sac:Però fixa't que feia 15 anys que no passava.Amb l'últim va ser Joan Manel Serrat i Lluís Llach.Encara me l'haig de comprar,però ho faig segur.^^
    Uau!La 26?Tinc curiositat i els primers qui són?
    rits:Hem tornat a coincidir,jejeje.El que dius em fa pensar amb Lavanguardia en català.Contínuament estem progressant^-^.A veure el nostre pròxim post si és semblant.jejeje
    Laura:jejeje Ni ho sabia que havien fet una vídeo semblant a l'original^^.Jo també els prefereixo a ells que un munt de música mé:P.Crisi blogaire?Déu n'hi do als que estar afectant...comença a ser preocupant.
    jordicine :Quins canvis més bons.Un petonet.
    L'home del sac:doncs ja sabem on no hem de comprar.^-^Que ignorants,ostres!
    maria:Completament d'acord amb tu.Obrim les ments!

    ResponElimina
  11. Mira per on, a mi m'agraden (sobretot "Aniversari") però hem de tenir en compte que...:
    http://www.youtube.com/watch?v=LN6cu0iGgb8

    ResponElimina
  12. Mira, m'ha fet gràcia perquè avui he llegit un article del diari Ara que confirmava la meva hipòtesi de les vendes de Manel, i m'ha fet gràcia. Allà posaven dades i tot, cosa que he trobat molt gràfica. De les 10000 còpies que van vendre, només 800 eren de fora de Catalunya, això és només un 8%, una minúcia. I pots comptar que aquest 8% pertany a Mallorca i València, per tant, cap mena de mèrit. Si de cas, desmèrit de la resta de grups i que realment la gent no compra discos, tret dels artistes nostrats, que ens fa gràcia tenir-los originals, i que a més creiem que els donarem empenta si els comprem. Jo contribuiré a que Antònia Font siguin líders de vendes a Espanya d'aquí a tres setmanes, ja veuràs. Perquè a banda de Catalunya, el disc també serà molt comprat a Mallorca. Si no arriba al número 1, poc li faltarà.

    ResponElimina
  13. Xicarandana:No,els Manel no poden agradar a tothom^-^.Molt divertit l'enllaç.Benvinguda per aquestes terres.M'agrada el teu blog amb el gatet^^.
    XeXu:jejeje...Estaré pendenta de les llistes per quan surti el d'Antònia Font.^-^Però tingues en compte que això no passava des de fa 15 anys,per tant es pot considerar mèrit.Com sempre som nosaltres els que fem país.A pel número 1^-^.

    ResponElimina