diumenge, 30 de gener del 2011

Revolucions inesperades. El poder contamina

Quan tot el poble crida que plegui per alguna cosa deu ser...

P.D: Suposo que el poder contamina.
Però com pots tenir la mentalitat de viure sense que et falti de res, quan els del teu voltant,els que esperen alguna cosa de tu no tenen ni una sola oportunitat?


P.D2: Bon inici de setmana per tothom.

14 comentaris:

  1. Per una vegada, el poble s'està fent sentir i l'acabaran fent fora. No sé si ho podríem fer això nosaltres... és que potser seria pitjor el remei que la malaltia.

    ResponElimina
  2. Jo crec que si que l'acabaran fent fora... al menys que tant dolor serveixi per alguna cosa... nosaltres malgrat que estem emprenyats, estem massa bé per una revolta tant dura... encara tenim coses a perdre, ells potser no.

    Que tingueu bona setmana, tots

    ResponElimina
  3. A veure com acaba tot plegat. M'agrada pensar que la revolta acabarà en bon port, com ha passat altres vegades. Però el que em pregunto, què som capaços d'aguantar fins arribar a sortir al carrer així? per què no actuem abans?

    Aquestes coses sempre em recorden la peli V de vendetta!

    petons!

    ResponElimina
  4. El que està passant a Egipte i ha succeit a Tunísia són dos casos en els quals el poble ha dit "prou" i s'ha revoltat contra una situació injusta. Ens estan donant tot un exemple. Alguns cops, des d'Europa se'ls ha mirat com a inferiors o fins i tot amb menyspreu. Doncs el que estan fent bé mereix el nostre gran reconeixement. Aquí, mentrestant, ens retallen drets per a tot arreu i seguim igual.

    ResponElimina
  5. Serà hora de dur a terme un nou '68, però aquesta vegada, a un nivell superior. Hi estic amb el poble d'Egipte o de Tunísia. Aquesta volta passa a l'inversa, primer s'està moguent Orient. Esperem que Occident faça alguna cosa després.
    Salut

    ResponElimina
  6. Aquí en tenim una de pendent des de fa temps per treure els veïns del costat.

    ResponElimina
  7. A mi que el món àrab estiga alçant-se d'aquesta manera em dona molt que pensar...al igual estan canviant les tornes i per una vegada serà orient qui encenga la xispeta a occident. No sé. Jo crec que estem davant d'un esdeveniment molt important a molts nivells. Veurem com acaba.

    ResponElimina
  8. A mi em dóna molta esperança que es rebel·lin....ja era hora...a veure si això , la revolta s'escampa...bona setmana!

    ResponElimina
  9. El trist és que tots els reietons aquests del món àrab s'han mantingut gràcies als Estats Units sobretot, però també Europa...

    ResponElimina
  10. Tots els "tirans" cauen, encara que sempre hi haurà algun altre preparat per a substituir-lo. Made in USA o Made in EU.

    Salut!

    ResponElimina
  11. XeXu: Nosaltres sempre parem l'altre galta. Com sempre ens n'ensenyaran des de fora,perquè no sabem que vol dir, dir prou.
    Carme:Bé,a hores d'ara sembla que ja s'ha mig complert,no es tornarà a presentar.Però no sé si n'hi ha prou amb això.Si estigues en el lloc d'ells està clar que no.Bona setmana per tu també.
    rits:Els que van en contra la Sinde s'han posat la mascareta de la V de Vendetta.m'han fet venir ganes de veure-la.Aguantem massa.
    Albert B:Europa en aquest conflicte vols que et digui la veritat?Fot pena!Sempre van tard.Primer EUA,després Europa 5 dies més tard.Moltes trobades però res.
    Olguen :Com sempre ens han de donar exemple els de fora.Quan n'aprendrem...Salut!
    martelldereus: Però no es reacciona...
    maria:Per això els veïns ja tenen tanta por.no m'estranya.Ara faltaria el Marroc...
    S.N. :Valents,oi?
    Elfreelang:Tan de bo que s'escampes.Per tu també.
    L'home del sac:Mubarack és el titella d'EUA.Avui s'ha vist clarament...
    Dissortat:Per desgràcia és ben cert.Salut.

    ResponElimina