dimecres, 24 de novembre del 2010

Ahir va morir un home...

Ahir va morir un home, Samuel Kunz de 89 anys.
Aquest senyor amb un any i mig en el seu lloc de treball va matar 10 persones i va participar en l'eliminació de 430.000 presoners jueus.
Ha mort de vell. El seu judici encara no havia começat.

I em pregunto,què ho fa que la justícia és tan lenta?Ho potser no els interessa remenar la brutícia?(Cada vegada funciona tot més així).

P.D:Una cançoneta per fer marxar el gust dolent de la notícia.^-^(Me'ls apunto!)

9 comentaris:

  1. Dona, això que diguis que ha mort de vell i que la justícia no actuava, és perquè creus que la pena de mort és una solució? Era un criminal que mereix càstig, però que es quedi tancat en una cel·la de 2x2 la resta dels seus dies. No hauríem de tenir dret a decidir sobre la vida o la mort de ningú, fins i tot la d'aquells que han decidit fer-ho amb altres.

    ResponElimina
  2. Tampoc han jutjat a l'Aznar, mentre que al Blair i al Bush els hi van fer treure els colors. La justícia no funciona i sembla que ningú vulgui posar remei... quina ràbia!

    ResponElimina
  3. Per què els fills de puta més grans moren vells i de manera plàcida i la gent bona, vàlida i ferma moren demanera prematura????

    ResponElimina
  4. Miri, l'important no és jutjar a algú sinó aconseguir que un mateix es jutgi, perquè per molt que li diguem si un creu que ha obrat correctament pensarà amb un somriure de filldeputa "A mi plim...", i si vol que li digui una veritat amb el anys i quan un es fa vell descobreix que els fantasmes del passat mai han marxat i que segueixen allí i que un és massa vell per córrer...

    ResponElimina
  5. La Justicia és cega, però malauradament hem fet que siga més que cega

    ResponElimina
  6. Doncs que es cremi a les flames de l'infern.

    ResponElimina
  7. lamentable que passin aquestes coses.Espero que rebi el que li toca en un lloc vermell i calentot. Muaka

    ResponElimina
  8. XeXu:No,no m'he explicat bé.No crec que tancar-lo hagués estat just,però tampoc sé quina vida portava si estava penedit dels seus actes o no.Al decidir escriure aquest post,no sabia com acabar-lo,ja que no sé quina podria ser la solució.
    DooMMasteR:Suposo que els deuen protegir per no deshonrar la seva persona.Ecs l'Aznar!que dolent.
    MARTELL DE REUS:Perquè el que paga i compleix les normes,mort cremat de creure i el que es passa les normes pel forro viu tan tranquil tota la seva vida.^^
    Molon labe:Suposo que devia tenir els seus fantasmes.Em pensava que amb el pas del temps podien arribar a desaparèixer.
    Dissortat:Molta raó tens.No és massa justa.Segueix unes normes que no es regeixen per la igualtat.
    S.N.:Ai que dolenta^-^.
    Elfreelang:Una altra dolenta^-^.
    wizard:Si que passen i massa sovint.O potser és que expliquen molts casos dolents i pocs bons...Un altre dolent.^-^Petons.

    ResponElimina